Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Fred Faktörü

Kategori: Ekonomi Yazar: Mark Sanborn Yayınevi: Mediacat Kitapları

Fred Faktörü

  • çevirmen: Ozan Mert Özkan
  • Yayın Tarihi: 01.11.2007
  • ISBN: 9789944383592
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 128
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
  • Boyut: 12.5 x 19 cm
Tanıtım Bülteni
Fred’ler gerçekten de her yerde. Siz de onlardan birkaçıyla karşılaşmışsınızdır.Peki, siz de Fred olmaya hazır mısınız?Siz de Fred olabilirsiniz! Arkadaşlarınızın deneyimlerine bir şeyler katarak, şirketinizi hedeflerine yaklaştırarak, başkaları için sürekli bir değer yaratarak, işinizi mükemmel bir şekilde yaparak, birilerinin yükünü hafifleterek, birilerini yukarı çıkararak, olumlu bir fark yaratarak, işinizi sevdiğiniz bir işe dönüştürerekFred’ler şirketleri, organizasyonları, takım arkadaşları, müşterileri, dostları ve aileleri için ilham verici örneklerdir. Eğer henüz bir Fred’le tanışmadıysanız ilham almak için Mark Sanborn’un hayatındaki Fred’lerle tanışın ve başkalarının da birer Fred olması için ilham vermeye başlayın!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Fred Faktörü PDF 5.31 MB İndir
Fred Faktörü EPUB 5.94 MB İndir
Fred Faktörü MOBI 4.69 MB İndir
Fred Faktörü ODF 5.00 MB İndir
Fred Faktörü DJVU 6.25 MB İndir
Fred Faktörü RAR 4.06 MB İndir
Fred Faktörü ZIP 3.75 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Kitabı önceden okudum.Arkadaşlarımın da okuması için alıyorum.Yaptığımız işi en iyi şekilde yapmak üzerine kurgulanmış ve yaşanmışı anlatan 1 günde akıcılıkla bitirebileceğiniz bir kitap


Kişisel gelişime önem verenlere ve bir postacının basit gibi görünen işinde gerçekte insanlık adına büyük katkılarını anlatıyor. Kaliteli birkitap. Kesinlikle almanızı tavsiye ederim.


aşina olduğunuz amerikan vari, aman şöyle yapın cebiniz para dolsun, aman siz en birinci olun, aman diğerlerinin sırtına basın, ezin, en birinci siz olun gibi bir kitap değil. daha yardımsever, daha güler yüzlü, daha insancıl yazılmış bir kitap.. okunur ve sevilir..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*