Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İk Şapkalı Yönetici

Kategori: Ekonomi Yazar: Mehmet Cemil Özden Yayınevi: Akis Kitap

İk Şapkalı Yönetici

Tanıtım Bülteni
İnsan Kaynakları Yönetimi, üst yönetimden başlayarak tüm yönetim kademelerinin sorumluluğundadır. İK bölümü ise, işletme genelinde uygulanacak İK politikalarının üst yönetim ve diğer bölüm yöneticileri ile birlikte belirlenmesinden ve bu politikalara uygun araçların geliştirilmesinden, uygulamaların takip edilmesinden ve bölüm yöneticilerine destek verilmesinden sorumludur.İK yönetimi fiilen gerçekleştiren, bölüm yöneticileridir ve İnsan Kaynakları süreçlerinde birçok rolü vardır. Bu nedenler her yönetici, bir İK yöneticisidir. İnsan Kaynaklarına önem veren firmalarda yöneticinin taşıdığı en önemli şapkalardan biri İnsan Kaynakları Yöneticisi şapkasıdır.Bu kitap, yöneticilerin İK süreçlerindeki en önemli rolleri olan, “seçme, yerleştirme, motivasyon ve performans yönetimi”ndeki sorumluluklarına odaklanmıştır. Çünkü bir İK bölümü ve kurulmuş İK sistemleri olsun olmasın, her yönetici personelini seçer, yönlendirir ve çalışma sonuçlarını değerlendirir. Bu kitap ile yöneticiler personel seçim görüşmelerindeki etkinliklerini arttıracak, personellerini motive etme ve performanslarını yönetme becerilerini geliştireceklerdir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İk Şapkalı Yönetici PDF 6.23 MB İndir
İk Şapkalı Yönetici EPUB 6.96 MB İndir
İk Şapkalı Yönetici MOBI 5.49 MB İndir
İk Şapkalı Yönetici ODF 5.86 MB İndir
İk Şapkalı Yönetici DJVU 7.32 MB İndir
İk Şapkalı Yönetici RAR 4.76 MB İndir
İk Şapkalı Yönetici ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


İşletmelerde İK departmanında çalışanların, alt kademe ve üst kademe yöneticilerinnin okuması gereken bir kitap. Doğru personel seçimi, motivasyonun sağlanması ve performans yönetimiyle ilgili bilgi bulabileceğiniz, gerektiğinde açıp bakabileceğiniz yanınızda bulunması gereken bir kaynak. İK süreçleri iyi yürümeyen veya henüz oluşmamış işletmelerde yöneticilerin bakış açılarını değiştirebilecek, doğru uygulamalarla olumlu gelişmelere sebep olabilecek bir kitap. Yöneticilere okumalarını tavsiye ederim.


İKnın süreçlerini açıklayan, çeşitli konularıyla ilgili bilgi almak, kavramları oturtmak açısından faydalanılabilecek bir kitap. Ancak bence başlıklar daha düzenli sıralanıp konu tasnifi daha düzgün yapılabilirdi. Yine de İKcıların ve ilgili bölümlerde öğrenci olanların yararlanmasına uygun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*