Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Osmanlı Medeniyet Bahçesi

Kategori: Tarih Yazar: Ziya Demirel Yayınevi: Akçağ Yayınları

Osmanlı Medeniyet Bahçesi

Tanıtım Bülteni
Osmanlı, akl-ı selim, kalb-i selim, zevk-i selim sacayağı üzerine oturmuş bir denge medeniyetinin adıdır.Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunamayacağını göz önünde bulundurarak Osmanlı medeniyeti güzellikler hazinesin itarihin dehlizlerinden çıkartıp onu okumak ve görmek gerekir.Kitabımızda "Osmanlı İnsana Saygı Medeniyetinden, Enderun Mekteplerine ve Entelektüel Kimliğe, Osmanlı Çevre Bilincinden, Osmanlı Edep Medeniyetine" kadar birçok makale vardır.Ele aldığımız konular Osmanlı insanı ve toplumunun yüzyıllar boyunca akıl ve vahiy medeniyetinin bileşkesini okuyucularla buluşturmaktır.Bütün okuyucuya keyifli okumalar dileğiyle...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Osmanlı Medeniyet Bahçesi PDF 6.23 MB İndir
Osmanlı Medeniyet Bahçesi EPUB 6.96 MB İndir
Osmanlı Medeniyet Bahçesi MOBI 5.49 MB İndir
Osmanlı Medeniyet Bahçesi ODF 5.86 MB İndir
Osmanlı Medeniyet Bahçesi DJVU 7.32 MB İndir
Osmanlı Medeniyet Bahçesi RAR 4.76 MB İndir
Osmanlı Medeniyet Bahçesi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


kitabı zevkle okudum.her ne kadar yazar ilk sayfalarda aynı şeyleri tekrarlasada yine de tarihseverlere tavsiye edebileceğim bir kitap.


Okullarda öğretilen tarih dersine inat, savaşlardan, barış antlaşmalarından uzak, içerisinde farklı kültürlerin, farklı dinlerin tıpkı dünyamız gibi bir uyum içinde yaşadığı Osmanlı halkının günlük yaşayışına yürüyorsunuz bu kitapta. Avrupalı ve Türk seyyahların bilgileriyle dolu bu kitap, ecdadımızı daha iyi tanıma fırsatı bulmamızı sağlıyor. Mutlaka okunmalı.


Tarihini bilmeyen bir millet yok olmaya mahkumdur.Tarimizi ve Osmanlı’yı yakından tanımak zorundayız.Fikirlerinize pencere olacak bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*