Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Trend Takipçisi  Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler ve Kanıtları

Kategori: Ekonomi Yazar: Michael W. Covel Yayınevi: Scala Yayıncılık

Trend Takipçisi Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler ve Kanıtları

Tanıtım Bülteni
John W. Henry’yi Boston Red Sox’u satın almaya yetecek kadar zengin eden alım-satım stratejisinin tüm ayrıntılarıEn başarılı trend takipçilerinin aldığı fiili sonuçları içeren 50’nin üzerinde anlaşılması kolay grafik ve tabloTrend takibini yatırım portföyünüze nasıl uygulayacağınızı gösteren akıcı ve kolay anlaşılır bir rehber“Trend Takipçisi yeni nesil alım-satımcıların okunması gereken bir başucu kitabı, borsanın İncil’i olarak Borsa Sihirbazları’nın yerini alacak.”Jonathan Hoenig, Portföy Yöneticisi, Capitalistpig Hedge Fund LLC, Fox Muhabiri“Michael Covel’ın Trend Takipçisi. Mutlaka okumalısınız.”Ed Seykota, 35 yıllık Trend Takipçisi ve Gerçek bir Borsa SihirbazıKalıcı bir cazibeye sahip yatırım kitapları çok sayıda yatırımcıda yankı bulan anlayışlar sunar. Michael Covel’ın Trend Takipçisi’nin de bu tür kitap olacağına inanıyorum.”Richard E. Cripps, Legg Mason Baş Piyasa Strateji Uzmanı“Michael Covel kanıtlanmış en iyi hedge fonu stratejilerinden biri aracılığıyla okuyucularını çok az bilinen fırsatlar konusunda eğiterek mükemmel bir iş yapıyor. Bu kitap her akıllı yatırımcı için altın değerinde.”Christian Baha, CEO, Superfund“Trend takibine ilgi duysanız da bu konuda kendinizden pek emin olmasanız da, lütfen Trend Takipçisi’ni okuyun… Covel mükemmel bir iş başarmış.”Gail Osten, Stcoks, Futures & Options Magazine Baş Editörü“Covel çok ender görülen bir şey başarmış. Trend Takipçisi son derece iyi belgelenmiş ve titizlikle araştırılmış bir kitap, aynı zamanda çok iyi yazılmış ve okuması kolay. Her düzeydeki alım-satımcının gerçekten değerli bulacağına inanıyorum.”
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Trend Takipçisi Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler ve Kanıtları Satın Al
Kitapyurdu Trend Takipçisi Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler ve Kanıtları Satın Al
D&R Trend Takipçisi Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler ve Kanıtları Satın Al
Idefix Trend Takipçisi Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler ve Kanıtları Satın Al
BKM Kitap Trend Takipçisi Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler ve Kanıtları Satın Al
Hepsiburada Trend Takipçisi Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler ve Kanıtları Satın Al
Nadir Kitap Trend Takipçisi Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler ve Kanıtları Satın Al
N11 Trend Takipçisi Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler ve Kanıtları Satın Al
Amazon Türkiye Trend Takipçisi Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler ve Kanıtları Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Trend Takipçisi Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler ve Kanıtları PDF 6.23 MB İndir
Trend Takipçisi Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler ve Kanıtları EPUB 6.96 MB İndir
Trend Takipçisi Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler ve Kanıtları MOBI 5.49 MB İndir
Trend Takipçisi Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler ve Kanıtları ODF 5.86 MB İndir
Trend Takipçisi Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler ve Kanıtları DJVU 7.32 MB İndir
Trend Takipçisi Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler ve Kanıtları RAR 4.76 MB İndir
Trend Takipçisi Tüm Zamanların En Çok Kazandıran Yatırım Stratejisi Vaatler ve Kanıtları ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bu kitap, ilk basımından bugüne çok ciddi satılmış (ve okunmuş) borsa kitaplarından birisidir. Kitapyurdu’nda da yeni bir basımı satışa açıktır. Birkaç kritik nokta: 1. Allah insanları yaratırken, yüzbinlerce kişinin çalıştığı finansal piyasalar kurup, hırsızlık yapsınlar diye yaratmadı. 2. Kitapta büyük trendlerle ilişkili bir kelime var mı diye aldım ve okudum. 11 Eylül olaylarından önce ABD dolarının gevşediğini gördüklerini yazmışlar, ancak niye gevşediği tabiiki yok. Yani, trend takipçileri, dünyadaki kalleşlerin yaptıkları hareketleri takip edenlerden oluşuyor. 3. Bu kişilerin kazandıkları paranın, dünyadaki milyarca kişinin cebinden çıkmakta olduğunu az da olsa ifade etmektedir. 4. Kitabın 6.ve7. bölümleri insan davranışı ve psikolojisi ile alakalıdır. Daniel Kahneman’ın Hızlı ve Yavaş Düşünme kitabını tavsiye ederim.
Ben, finans dünyasının dışında bir kişi olarak, meraktan okudum. Bu amaçla okunabilir.


Güzel bir çalışma ve ekonomiyle ilgilenenlerin kütüphanesinde yer alması gereken bir kitap.Trend takibiyle yönetilen fonlar ve bu yöntemin kullanımı ve yatırımcıya faydası, örnek olaylarla anlatılmış. Dili akıcı teknik terimlere boğmadan yatırım alanında başarılı firmaların ve kişilerin stratejilerini ve izlediği yolları anlatıyor. Borsa, emtia ve döviz piyasalarına ilgili kişiler için faydalı bir eser.


Kitap güzel bir kitap,öncelikle fazla istatiki analizlere yer vermeyerek okuyucuyu sıkmıyor.Genel hatlarıyla varolan trendlerde bekleyen yatırımcının daha iyi para kazandıgını örneklerle açıklıyor.Kitabun dili sade ve örneklerle açıklaması gelişmiş ülkelerdeki yatırım anlayışını yanstıması açısından güzel şeyler katmış.


kitap borsayla alakası olan herkesin mutlaka okuması gereken türkçeye çevrilmişler arasında borsa sihirbazlarına açık ara fark atacak bir kapsamda umarım türkçeye daha fazla bu şekilde kitaplar çevrilir okuyun


Trend takibi yöntemiyle fonlarını yöneten kişi ve kurumların ortak yönlerini ve uzun vadede trendlere tutunarak sürekli nasıl kazandıklarını anlatan bir kitap. Bunu yaparken de çok sayıda yaşanmış hikayeye, güzel grafiklere ve bu tarzda alım-satım yapan fon yöneticilerinin ortak yönlerine yer veren başarılı bir kitap. Kitap Amerika için yazılmış olsa da her yerde uygulanabilecek basit prensipleri anlatıyor. Şiddetle tavsiye ediyorum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*