Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kama Sutra

Kategori: Sağlık-Tıp Yazar: Vatsyayana Yayınevi: Sel Yayıncılık

Kama Sutra

Tanıtım Bülteni
Batı, cinselliğin yaşamımızdaki önemini ancak Freud’la fark etmesine karşın Hindular eski zamanlarda da bunu biliyorlardı.Yazılı belgelerden 1. ile 4. yüzyıl arasında yazıldığı anlaşılan Vatsayayana’nın Kama Sutra’sı ardındaki giz dolayısıyla her zaman ilgi çekmiştir. Kitapta önerilen bazı pozisyonların uygulanması hatta düşünülmesi çok güç olsa da, gençler bugün bile Kama Sutra’yı öğrenir ve uygularlar. Yaşlılar eserde kendilerince önceden denenmiş gerçekleri bulurken gençler, belki bazılarının hiç öğrenemeyeceği ya da çok geç öğrenecekleri şeyleri şimdiden öğrenme üstünlüğüne sahip olacaklardır.Cinselliğe adanmış Kama Sutra, yaşlı genç, herkes tarafından okunması gereken bir eserdir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kama Sutra PDF 6.23 MB İndir
Kama Sutra EPUB 6.96 MB İndir
Kama Sutra MOBI 5.49 MB İndir
Kama Sutra ODF 5.86 MB İndir
Kama Sutra DJVU 7.32 MB İndir
Kama Sutra RAR 4.76 MB İndir
Kama Sutra ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Hint felsefesi üzerine ilgi çekici bir kitap


Sadece cinsel yaşam bilgileri veren bir kitap değil, edebi bir metin. İçerisinde bir mecaz ve sembolizm olduğunu düşünüyorum.


Hindistan’a yolculuk zamanı


Hint felsefesi üzerine onlarca kitap okudum ama bu kitap Hint felsefesine olan yakınlığımı neredeyse yok etti diyebilirim. Bhagavat Gita gibi çok değerli öğütler veren -ki ben onların bir din kitabı olduğuna inanıyorum- bir kitaba atıfta bulunarak sapkın cinsel yaşam öğütleri veren bu kitabı hiç okumamış olmayı dilerdim. Benim tavsiyem kesinlikle okunmaması yönünde…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*