Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Dansçı Vücuduna Sahip Olmak

Kategori: Sağlık-Tıp Yazar: Veronique Schapiro-Chatenay Yayınevi: Dharma Yayınları

Dansçı Vücuduna Sahip Olmak

Tanıtım Bülteni
Bir dansçı vücuduna nasıl sahip olabilirsiniz?* Vücudunuz içinde kendinizi daha iyi mi hissetmek istiyorsunuz? Onu güçlendirmek mi?* Kendinizden daha emin görünmek ve olmak mı istiyorsunuz?* Kısacası bir dansçı vücuduna sahip olmak mı?Size iyi haberlerimiz var! Hiç dans pabucu giymemiş olsanız bile, bu hayal elinizle ulaşabileceğiniz yerde duruyor!Yüzde yüz orijinal ve etkili bir metot sayesinde, vücudunuzun farkına varın ve onu kontrol etmesini daha iyi öğrenin.* Kendinizden daha emin görünmek ve olmak mı istiyorsunuz?* Kısacası bir dansçı vücuduna sahip olmak mı?Size iyi haberlerimiz var! Hiç dans pabucu giymemiş olsanız bile, bu hayal elinizle ulaşabileceğiniz yerde duruyor!Yüzde yüz orijinal ve etkili bir metot sayesinde, vücudunuzun farkına varın ve onu kontrol etmesini daha iyi öğrenin.* 100 resimli ezersiz.* 10 dakika? 20 dakika? 60 dakika mı? Uygun zamanınıza göre seçime bağlı seanslar!* Otobüs beklerken.... Bir dakika boş zaman bulur bulmaz, vücudunuzu güçlendirecek egzersizler!Güzel olmak bir hat sorunu değil, her şeyden önce düzgün duruş sorunudur. Başlamak için ne bekliyorsunuz? Öyle çok şey kazanacaksınız ki!Veronique Schapiro-Chatenay, yirmi yılı aşkın süreden beri dans ve duruş hocalığı yapıyor. Carita güzellik kurumunda “relooking corporel” dersleri veriyor: Öğrencileri güzel vücut duruşları benimseyerek kendilerini daha iyi sunmayı, göstermeyi öğreniyor burada.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dansçı Vücuduna Sahip Olmak PDF 6.23 MB İndir
Dansçı Vücuduna Sahip Olmak EPUB 6.96 MB İndir
Dansçı Vücuduna Sahip Olmak MOBI 5.49 MB İndir
Dansçı Vücuduna Sahip Olmak ODF 5.86 MB İndir
Dansçı Vücuduna Sahip Olmak DJVU 7.32 MB İndir
Dansçı Vücuduna Sahip Olmak RAR 4.76 MB İndir
Dansçı Vücuduna Sahip Olmak ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


BU KİTAPTA,HAYATA DAİR ÇOK FAYDALI BİLGİLER BULUNAN BİR GİRİŞTEN SONRA VUCUT İÇİN SAĞLIKLI VE VUCUDU GÜZELLEŞTİREN ZEVKLE YAPILACAK EGZERSİZLER YER ALIYOR.FİYAT OLARAK ÇOK ÇOK UCUZ AMA YÜKSEK ZEKA İSTEYEN BİR KİTAP.BU BAŞUCU KİTABIN FİYATININ DA AZ OLMASI YARARLANILABİLİR OLMASIDIR.


Beklentimin biraz altında kaldı. Daha kompleks öneriler bekliyordum. Duruş bozuklukları için basit ve güzel egzersizler içeriyor.


Hayatın koşturmacasında durup bir mola vermek kendimize zaman ayırmak hepimizin hakkı 🙂 koştururken bir yandan da boş olduğunuz anları değerlendirip vucudumuzu şekle sokmak için güzel bir kaynak


Yazar öncelikle tutkulu bir kadın! Dansa tutkulu on yıllık formasyon ve yedi yıl profesyonel uygulama yapmış biri aynı zamanda dans eğitimine olan tutkusu yüzünden 20 yılı aşkın bir süredir çalışan biri.Klasik, caz ve modern dans çalışmaları sayesinde kazandığım müthiş bir vücut tanıma bilgisi sayesinde, onu kontrol etmesini ve özellikle mümkün olabilecek en iyi duruma getirmesini öğrenmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*