Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Jitem  Türkiye’nin Faili Meçhul Tarihi

Kategori: Tarih Yazar: Ecevit Kılıç Yayınevi: Timaş Yayınları

Jitem Türkiye’nin Faili Meçhul Tarihi

Tanıtım Bülteni
JİTEM, yani Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele son 20 yıldır sürekli Türkiye'nin gündeminde. Tabii daha çok faili meçhul cinayetlerle… Bazen de bu birimde görev yapan, hayatları efsanevi bir hal alan Cem Ersever gibi subayların öldürülmesiyle…JİTEM hakkında bugüne kadar kesin bir bilgiye sahip olamadık. Ortaya çıkan bilgiler de çoğunlukla burada görev yapan itirafçıların açıklamalarıyla sınırlı kaldı. Bu itirafçıların verdiği bilgiler ise çoğunlukla eksikti ve hatta bazı noktaları çarpıtılmıştı. Kendilerinin içinde yer aldıkları cinayet ve diğer eylemler hakkında doğru bilgi vermedikleri için yeni senaryolar yazdılar. İşte JİTEM ilk kez bu kitapla deşifre ediliyor. Gerçek kurcuları kimlerdi? Nasıl örgütlendi? Hangi il ve ilçelerde faaliyet yürüttü? Sırasıyla JİTEM'e ve timlerine komutanlık yapan görevliler kimlerdi? İtirafçılar dışında sivil unsur olarak kimler görev yapıyordu? JİTEM'in özellikle faili meçhullerle anılan faaliyetleri nelerdi? Belki de en önemlisi JİTEM hâlâ faaliyette mi? JİTEM hakkında hiç bilinmeyen bilgi, belge, detay ve olaylar ilk kez bu kitapta. Karşınızda JİTEM ve Türkiye'nin en yakın tarihinin bilinmeyenleri…
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Jitem Türkiye’nin Faili Meçhul Tarihi Satın Al
Kitapyurdu Jitem Türkiye’nin Faili Meçhul Tarihi Satın Al
D&R Jitem Türkiye’nin Faili Meçhul Tarihi Satın Al
Idefix Jitem Türkiye’nin Faili Meçhul Tarihi Satın Al
BKM Kitap Jitem Türkiye’nin Faili Meçhul Tarihi Satın Al
Hepsiburada Jitem Türkiye’nin Faili Meçhul Tarihi Satın Al
Nadir Kitap Jitem Türkiye’nin Faili Meçhul Tarihi Satın Al
N11 Jitem Türkiye’nin Faili Meçhul Tarihi Satın Al
Amazon Türkiye Jitem Türkiye’nin Faili Meçhul Tarihi Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Jitem Türkiye’nin Faili Meçhul Tarihi PDF 6.23 MB İndir
Jitem Türkiye’nin Faili Meçhul Tarihi EPUB 6.96 MB İndir
Jitem Türkiye’nin Faili Meçhul Tarihi MOBI 5.49 MB İndir
Jitem Türkiye’nin Faili Meçhul Tarihi ODF 5.86 MB İndir
Jitem Türkiye’nin Faili Meçhul Tarihi DJVU 7.32 MB İndir
Jitem Türkiye’nin Faili Meçhul Tarihi RAR 4.76 MB İndir
Jitem Türkiye’nin Faili Meçhul Tarihi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Siyasi yakın tarihimizin zor dönemlerini işleyen bu kitap bazı meselelerdeki bilgi eksikliğimin farkına varmamı sağladı. Gerçekten şaşırarak okuduğum, insan hayatının ince iplik ile örüldüğü yılları anlatan faili meçhul zamanlar. Üzücü zamanlar. Zor zamanlar.


Cidden inanılmaz bilgiler. Bu kadar da olmaz denilen neler oluyor.


Yakın tarihimizle ilgili o kadar bilgi edinmeme rağmen,karanlık noktaların alabildiğine derin olduğunu gördüğüm bir kitap oldu.Gerçekten insanın inanası gelmiyor.Vicdan sahibi hiçbir insan,diğer insanın böyle şeyler yapabileceğini düşünmek istemiyor.


Okurken “yahu bu adam geçen akşam haberlerde ben ne yaptıysan yüce Türk milleti için yaptım diye bağırmıyor muydu?” diyebileceğiniz bir kitap. Artık duya duya iyice zihnimize yerleşmiş bu insanların vatan millet sakarya diyerek yedikleri haltların neler oldukları, hizmet ettikleri ülkeye kanun tanımazlıklarıyla ne kadar büyük zarar verdikleri gayet açıklıkla anlatılmış.


Bu konuları takip etmeye ve piyasaya çıkan bu gibi kitapları okumaya çalışan biri olarak:Kitabı fazlasıyla yanlı buldum.Kitap terörü ve terörizmi o denli masum gösteriyor ki içiniz parçalanır.Terörle mücalede büyük hatalar yapan devlet görevlileri vardır ama bunu neredeyse tüm devlet görevlilerine izafe etmek biraz acımasızlık olur.Ayrıca kitapta kaynak olarak kullanılan bazı dökümanların,kimlerin borazanlığını yaptığı malum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*