Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Mikroekonomi Teorisi

Kategori: Ekonomi Yazar: Prof. Dr. Tümay Ertek Yayınevi: Beta Basım Yayım

Mikroekonomi Teorisi

Tanıtım Bülteni
Bu kitap, iktisat bölümü öğrencilerine ikinci sınıfta öğretilen mikroiktisat(mikroekonomi) dersi için hazırlanmış bir ders kitabıdır. Kitaptan iki şekilde yararlanılabilir. Dersi veren öğretim üyesi, konuları daha çok sözel ve şekiller yardımı ile öğretmeyi tercih ediyorsa, birçok bölümün sonunda yer alan matematiksel ekleri atlayabilir; buna karşılık, konuları ayrıca matematiksel (daha çok calculus kullanarak) olarak da öğrencilerine öğretmek istiyorsa, o zaman matematiksel eklereden yararlanabilir. Bu kitabı her nekadar iktisat bölümü öğrencilerinin ikinci sınıfta aldıkları mikroiktisat dersini göz önünde bulundurarak hazırlamış olsak da; kitaptan, yüksek lisans düzeyinde öğretilen mikroiktisat ve lisans düzeyinde öğretilen matematiksel iktisat derslerinde de yardımcı ders kitabı olarak yararlanılabilir. Birinci sınıf İktisada Giriş I dersi alırken, Mikroekonomiye Giriş veya Temel Ekonomi kitaplarımızdan farklı bir ders kitabı kullananlar da, bu Mikroekonomi Teorisi kitabımıza kolayca uyum sağlayabilirler. Nitekim, kitabın her bölümünde konular önce giriş düzeyinde ele alınmakta, sonra geliştirilip daha üst düzeyde açıklanmaktadır. Bölümlerin sonlarındaki Ek'lerde de konular matematiksel olarak (cebirsel ve calculus kullanarak) incelenmektedir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Mikroekonomi Teorisi PDF 6.23 MB İndir
Mikroekonomi Teorisi EPUB 6.96 MB İndir
Mikroekonomi Teorisi MOBI 5.49 MB İndir
Mikroekonomi Teorisi ODF 5.86 MB İndir
Mikroekonomi Teorisi DJVU 7.32 MB İndir
Mikroekonomi Teorisi RAR 4.76 MB İndir
Mikroekonomi Teorisi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Paketleme çok özenliydi. Teşekkürler kitap yurdu. İçerik olarak da temel olarak basit bir şekiilde mikro iktisat konuları işlenmiş. Gayet anlaşılır açıklamalar yapılmış ben beğendim.


Mikro iktisat iktisadı tümevarım yöntemiyle anlamak için önemlidir. Bu kitabın ağır bir dili yok. Bu yüzden satın almıştım. Memnunum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*