Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Şerbet ve Hoşaf

Kategori: Hobi Yazar: Elif Ayla Yayınevi: Hayy Kitap

Şerbet ve Hoşaf

Tanıtım Bülteni
Şerbet gibi havaların, şerbet gibi insanlarla, şerbetten nafakalar çıkarılan günlerin, güzel su içilir yemeğin yanında diye, hoş-ab denilen hoşafların, o unutulmaz tadların bir araya geldiği bir çalışma bu...Hepsi, insan israfı icd etmeden evvel bulundu. Meyvelerin, otların son hallerine, kadar, şükür kazanında kaynatılıp sofraya getirilmesiyle oluşturuldu. Bütün şerbetler ve hikayeler aslında suya yazılmış methiyeler.Suyu kaç şekilde içebileceğimizi anlatıyorlar. Meyveye eklenen su değil, suya eklelen meyveler onlar. Her şerbet ve her hoşaf, insan emeğinin nimete dokunup, Barekallah demesi.Elif Ayla kitabında, babaanne mutfaklarından bugüne kadar gelen, yok olmalarına izin verilmeyen şerbet ve hoşafları anlatıyor. Hoşaflar hikayelere dökülüyor, şerbetler anılarla birleşiyor. Kitap bir tarifler bütünü olmaktan çok, bir yaşam biçimini tarif ediyor. Şefkat, şerbetten akıyor. Hoşaftan geriye çekirdekler değil, anılar kalıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Şerbet ve Hoşaf PDF 6.23 MB İndir
Şerbet ve Hoşaf EPUB 6.96 MB İndir
Şerbet ve Hoşaf MOBI 5.49 MB İndir
Şerbet ve Hoşaf ODF 5.86 MB İndir
Şerbet ve Hoşaf DJVU 7.32 MB İndir
Şerbet ve Hoşaf RAR 4.76 MB İndir
Şerbet ve Hoşaf ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Şerbet ve Hoşaf daha tatlı nasıl anlatılır ki…Güzel tarifler ve hikayelerle…


denemediğim şerbet kalmasın diye aldığım ama vazgeçilmez bir kaynak olarak değerlendirdiğim harika bir kitap…


Çok güzel tarifler var. Bizzat denedim. Tavsiye ederim.


Kimyasal içeriğe sahip hazır içecek tüketmek istemeyenlere farklı tarifler sunan güzel bir kitap.


Mutfakla ilgilendiğim için dikkatimi çekti. ramazan olmasıyla da faydalı olacağını düşünüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*