Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Eroin Dosyası

Kategori: Sağlık-Tıp Yazar: Bülent Büyükakın Yayınevi: Kastaş Yayınları

Eroin Dosyası

Tanıtım Bülteni
Çağın en büyük felaketlerinden biri kabul edilen uyuşturucu ve psikolojik deprem ilaçlarının kullanımına karşı dünya toplumunu uyarmayı hedefleyen bir araştırma kitabıdır. Dünyanın hemen her ülkesinin üretici, taşıyıcı, kaçakçı, kullanıcı ya da uyuşturucu kara paralarının aklanması operasyonları ile karıştırdığı uyuşturucu zincirini gözler önüne serecek "Eroin Dosyası", her bölümünde şok açıklamalarla sansasyon yaratacak bir araştırmadır. Uluslararası önem taşıyan pek çok belgeler ve gözlemler bir araya getirilerek hazırlanmış olan "Eroin Dosyası" çağın vebasına karşı cesaretle baş kaldıran bir yapıttır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Eroin Dosyası PDF 6.23 MB İndir
Eroin Dosyası EPUB 6.96 MB İndir
Eroin Dosyası MOBI 5.49 MB İndir
Eroin Dosyası ODF 5.86 MB İndir
Eroin Dosyası DJVU 7.32 MB İndir
Eroin Dosyası RAR 4.76 MB İndir
Eroin Dosyası ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Eroin Dosyası PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Çağımızın belası olan eroinin gerçeklerini anlatan bir kitap.


Çağın en büyük felaketlerinden biri kabul edilen uyuşturucu ve psikolojik deprem ilaçlarının kullanımına karşı dünya toplumunu uyarmayı hedefleyen bir araştırma kitabıdır. Dünyanın hemen her ülkesinin üretici, taşıyıcı, kaçakçı, kullanıcı ya da uyuşturucu kara paralarının aklanması operasyonları ile karıştırdığı uyuşturucu zincirini gözler önüne serecek “Eroin Dosyası”, her bölümünde şok açıklamalarla sansasyon yaratacak bir araştırmadır. Uluslararası önem taşıyan pek çok belgeler ve gözlemler bir araya getirilerek hazırlanmış olan “Eroin Dosyası” çağın vebasına karşı cesaretle baş kaldıran bir yapıttır.

Ders kitabı gibi yazılmış olsa da okunmasında gerçekten yarar var. Yakınımızda görmek istemesek de hayatın gerçeklerinden kaçılmıyor.


Eroin gerçeği bütün çıplaklığıyla anlatılmış…


Eroin Dosyası çağın vebasına karşı cesaretle baş kaldıran bir yapıttır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*