Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bir Lider Olabilmek

Kategori: Ekonomi Yazar: Warren Bennis Yayınevi: Sistem Yayıncılık

Bir Lider Olabilmek

  • çevirmen: Utku Teksöz
  • ISBN: 9789753221238
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 248
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bir Lider Olabilmek PDF 10.29 MB İndir
Bir Lider Olabilmek EPUB 11.50 MB İndir
Bir Lider Olabilmek MOBI 9.08 MB İndir
Bir Lider Olabilmek ODF 9.69 MB İndir
Bir Lider Olabilmek DJVU 12.11 MB İndir
Bir Lider Olabilmek RAR 7.87 MB İndir
Bir Lider Olabilmek ZIP 7.27 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kitabı ilk okumaya başladığımda yazarın ilk sayfalarda Amerikan ekonomisindeki problemleri anlattığına bakarak biraz sıkılmıştım. Ancak ilerledikçe gerçek hayattaki liderlerin ve yöneticilerin hikayeleri arasında birçok mesajlar olduğu ve bunların bir çoğunun da uygulanabileceğini gördüm. Sakin kafayla düşünerek okumak ve dersler çıkarmak adına güzel bir kitap.


liderlik doğuştandır evet bence bu doğru ama sonrada da kazanılabilir bence…günümüzde çok önemli yer tutyor liderlik…bence bu kitap bu konuda en büyük yardımcımız olmaya aday…


yazar kitabında lider olmanın gereklerini ve boyutlarını işlerken çeşitli meslek gruplarından liderlik özellikleri ile göze çarpan 28 kişinin yaşamlarına ve görüşlerine de yer veriyor her ne kadar öz geçmişleri yaşları işleri ve başarıları farklı olsada bu kişilerini iki noktada fikir birliğine vardıkları görülüyor kitapta: ilki lider doğulmadığını dışsal faktörlerden değil bireyin kendisinden kaynaklandığını, ikincisi ise liderin lider olmak için değil sadece kendisini özgürce ve bütünü ile ifade edebilmek için yola çıktığıdır.


Lider insanların kendinden birşeyler bulabileceği, ve anlatılan liderlik özelliklerini kendileriyle özümseyebilecekleri güzel bir kitap.Liderlerin ne şartlarda oluştuğunu, herkesin bildiği isimlerle örnekleyerek anlatılmış.kitabın en önemli yanı yönetici tipiyle, lider tipini birbirinden ayırıp, bunların farklı karakterler olduğunu özellikleriyle beraber anlatması.içinde birçok güzel söz var.çerçevelenip asılacak cinsten.tavsiye ediyorum


Eliot, carlyle, henry kissinger, emerson, pasternak, henry james ve bir çok yazar veliderin yaşanmış deneyimlerinden yola çıkılarak gerçek liderliğin sınırlarının tanımlandığı, sorgulandığı ve deneyimlerin aktarıldığı bir kitap. liderlikle ilgili kitaplardan en iyilerden birisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*