Sonradan Gurme Salih Zengin’den İstanbul’un En Güzel Alkolsüz Lokantaları
Tanıtım Bülteni
Kebapçılar, pideciler, dönerciler, pilavcılar, lahmacuncular, ve tatlıcılar, fasulyeciler... Farklı farklı yöresel lezzetleriyle birbiriyle yarışan restaurantlar ve cafeler... İstanbul'daki en güzel içkisiz lezet mekanlarını sizler için bir araya getidik. Her biri tek tek gezilmiş ve test edilmiş bu lezzet duraklarının bundan sonraki misafirleri sizler olacaksınız.Bu kitap, Asya'dan Avrupa'ya uzanan lezzet köprüsü İstanbul'da yepyeni lokantalar keşfetmeniz ve bu lokantalarda aileniz, dostlarınız ve iş arkadaşlarınızla en leziz yemekleri yiyerek hoş vakit geçirmeniz için hazırlandı. Mekanlarla ilgili spesiyal yemeklerden otoparka, toplantı salonundan mescit imkanına kadar en küçük detayları bile bulabileceğiniz bu keyifli kılavuzda her damak tadına, her keseye ve zevke uygun bir adres bulmak mümkün. İstanbul'un En güzel Alkolsüz Lokantaları'na hoş geldiniz. Afiyet olsun!
Zaman gazetesindeki köşesini özenle takip eden biri olarak, kitapta daha evvel gazetede tanıtılmamış mekanlar olduğu için aldım. Fakat tanıtılmamış olanların çoğu da kitap çıktıktan sonra gazetede yer aldı. Siz de sıkı bir takipçi iseniz kitaba çok da ihtiyaç yok gibi. Yine de toplu halde elinizde bulunmasını istiyorsanız alabilirsiniz. Gönül rahatlığı ile yemek yiyebilmenin keyfi başka.
Zaman gazetesinde Sonradan Gurme adlı köşesinde tanıttığı mekanların kitaplaştırılmış hali. Çok başarılı bir çalışma olmuş.Farklı mekanlar ve lezzetler arıyorsanız kaçırmayın derim.
Kitap Yorumları - (3 Yorum)
Çok farklı mekanlar bulabileceğimi umut ederek almıştım ama çokta değişik mekanlar bulamadım. Bİlindik yerler mevcut içerisinde
Zaman gazetesindeki köşesini özenle takip eden biri olarak, kitapta daha evvel gazetede tanıtılmamış mekanlar olduğu için aldım. Fakat tanıtılmamış olanların çoğu da kitap çıktıktan sonra gazetede yer aldı. Siz de sıkı bir takipçi iseniz kitaba çok da ihtiyaç yok gibi. Yine de toplu halde elinizde bulunmasını istiyorsanız alabilirsiniz. Gönül rahatlığı ile yemek yiyebilmenin keyfi başka.
Zaman gazetesinde Sonradan Gurme adlı köşesinde tanıttığı mekanların kitaplaştırılmış hali. Çok başarılı bir çalışma olmuş.Farklı mekanlar ve lezzetler arıyorsanız kaçırmayın derim.