Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İlaç Gibi Yemekler

Kategori: Hobi Yazar: Ayvaz Akbacak Yayınevi: Doğan Kitap

İlaç Gibi Yemekler

Tanıtım Bülteni
Diyet ya da sağlıklı yemekler deyince sizin de aklınıza haşlanmış sebzeler, tatsız tuzsuz yemekler mi geliyor? Gelmesin! Çünkü sağlıklı ve lezzetli beslenmek demek aslında doğru malzemelerle pişirilmiş kebabı, pizzayı ve lahmacunu, fırında karnıyarığı, ıspanaklı böreği de yiyebilmek demek.Sadece haşlanmış sebzeyle bir ömür geçer mi? Hem ömür geçmez hem de buna sağlıklı beslenme denmez.Doktor Ender Saraç, bu fikirden yola çıkarak Türkiye’de bir ilke imza attı:Bir şefin -Ayvaz Akbacak- ve bir diyetisyenin -Betül Ay- işbirliğiyle lezzetliama şişmanlatmayan, besleyici ama mideyi yormayan yemek tarifleri hazırladı.Sağlıklı beslenmek isteyen, ancak damak tadından da vazgeçmeyenlere bu kitap ilaç gibi gelecek.Hepinize afiyet olsun!Hayatınız sağlıklı ve lezzetli geçsin!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İlaç Gibi Yemekler PDF 6.23 MB İndir
İlaç Gibi Yemekler EPUB 6.96 MB İndir
İlaç Gibi Yemekler MOBI 5.49 MB İndir
İlaç Gibi Yemekler ODF 5.86 MB İndir
İlaç Gibi Yemekler DJVU 7.32 MB İndir
İlaç Gibi Yemekler RAR 4.76 MB İndir
İlaç Gibi Yemekler ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Çok güzel yemek tarifleri var ve çok açıklayıcı bilgiler..


Çok güzel düşünülerek hazırlanmış bir kitap. Vücudunuzda düzeltmek istediğiniz şey için ne yemeniz gerektiğini keşfediyorsunuz. Keşfediyorsunuz diyorum çünkü kitabı okumadan aradan seçeyim şansınız yok tamamını gözden geçireceksiniz. Ayrıca yeni lezzetler deniyorsunuz. Çorbasever olarak değişik çorbaları çok beğendim.


Kitabın çıktığını ilk duyduğum anda sipariş vermek için sabırsızlanmıştım,iyiki almışım diyebilirim,kilosuna dikkat etmek isteyenler için farklı tarifler var,tavsiye ederim.


“Bunun içine bu katılır mı yav?” desenizde tarifleri denemenizi tavsiye ederim. Tatlı kabağı ile olan yemek tarifini denedim. Lezzetli bir yemek çıktı ortaya. Her tarifte karbonhidrat, yağ, protein ve kalori değerleri yazıyor. Kitabın sonundaki ölçü gereçleri değerleri kısmı oldukça kullanışlı. Her tarifin giriş bölümünde içindekilerin neye şifa olduğunu yazıyor. İndeks kısmında bunada yer verselerdi daha iyi olurdu. Yani Bağırsak çalıştırıcı karaciğeri destekleyen bir yemek var, o aranıyorsa ve hangisi olduğu hatırlanmıyorsa, bulmak için bütün tariflere teker teker bakmak gerekiyor.(Zeytinyağlı zerdeçallı pırasa).Bazı tariflerde adını ilk defa duyduğum ve kesinlikle ne olduğunu bilmediğim malzemeler var. Hünnap, agave,mascolin,tarhun,kakule,mercanköşk vs. Nerden bulunur yada marketlerde hangi reyonlara bakmam gerek hiç bir fikrim yok 🙂


çok güzel bir kitap herkese tavsiye ederim iyi yemekler yapmanıza yardımcı olur

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*