Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sevgili Görünmeyen Ekonomist

Kategori: Ekonomi Yazar: Tim Harford Yayınevi: Pegasus Yayınları

Sevgili Görünmeyen Ekonomist

Tanıtım Bülteni
Çok Satan Görünmeyen Ekonomist’in Yazarından“Ekonomi hiç bu kadar sade anlatılmamıştı.”-The TimesGündelik hayatın sıradan sorunlarına ekonomi açısından yaklaşıp yanıtlar veren Tim Harford okuyuculara meselelere farklı açılardan bakma yollarını sunuyor.Diş ipinin somut faydaları var mıdır? Orgazm taklidi yapmak yanlış mıdır? İnternet için mükemmel kişi profili nasıldır? Ütü yaparken sıkılmak zorunda mıyız? Mükemmel bir yılbaşı hediyesi almak (tabii ki bu kitaptan başka) gerçekten olanaksız mıdır?Ekonomistler size annebabalık hakkında, görgü kurallarının çetrefilliği hakkında ya da baştan çıkarmanın karanlık sanatları hakkında tavsiyede bulunacak kişiler olarak görülmezler. Ancak bestseller kitaplar yazarı Tim Harford gündelik ikilemler, muammalar ve merak ettikleriniz üzerine ekonomi araçları kullanarak pratik tavsiyelerde bulunduğu köşe yazılarında tam da bunu yapıyor. Aile kavgalarından borsaya, çorap satın almaktan hızlı aşklara kadar yaşam hakkında bilmek istediğiniz hemen her şeyin nükteli –ve tabii ki mantıklı- açıklamalarını bu sayfalarda bulacaksınız.“Harford’ın kendi keskin ekonomi aletleriyle parçalayıp inceleyemeyeceği hemen hemen hiçbir durum yoktur.”-NEW STATESMAN“Harford bazı büyük soruları sormaktan çekinmiyor ve bunları genellikle şaşırtıcı bir tarzda yanıtlıyor . . . zekice ve kapsamlı.”-SUNDAY TELEGRAPH
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sevgili Görünmeyen Ekonomist PDF 6.23 MB İndir
Sevgili Görünmeyen Ekonomist EPUB 6.96 MB İndir
Sevgili Görünmeyen Ekonomist MOBI 5.49 MB İndir
Sevgili Görünmeyen Ekonomist ODF 5.86 MB İndir
Sevgili Görünmeyen Ekonomist DJVU 7.32 MB İndir
Sevgili Görünmeyen Ekonomist RAR 4.76 MB İndir
Sevgili Görünmeyen Ekonomist ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Çok Satan Görünmeyen Ekonomist’in Yazarından“Ekonomi hiç bu kadar sade anlatılmamıştı.”-The TimesGündelik hayatın sıradan sorunlarına ekonomi açısından yaklaşıp yanıtlar veren Tim Harford okuyuculara meselelere farklı açılardan bakma yollarını sunuyor.Diş ipinin somut faydaları var mıdır?


ilk kitaba göre daha az beğendim ancak yine de katkı sağlayan iyi bir kitap olduğunu düşünüyorum. sadece konudan konuya çok atlanmış gibi.


Ilk kitabının tadını vermese de güzel ve eğlenceli bir kitap, akıcı dili ve basit ve anlaşılır açıklayışı ile okunmaya değer


İlk kitap kadar eğitici bilgilendirici olmasada, gündelik hayatta insanın aklına takılan veya takılabilecek soruların cevaplarını içeriyor diyebiliriz.


Beğenmedim. İlk kitap çok güzeldi, burada sadece soru-cecap olduğu için daldan dala atlamış yazar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*