Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Organik Bahçe Rehberi

Kategori: Hobi Yazar: Gülnar Önay Yayınevi: Inkılap Kitabevi

Organik Bahçe Rehberi

Tanıtım Bülteni
Düşüncede, Bahçede ve Sofralarda Yeşil Devrim!Bahçe bizim hayatımızın bir aynasıdır. O da bizler gibi hastalanır, yokluk çeker; zararlı mantarlardan yakınır, parazitler yüzünden huzursuz olur, hatta bazı bitkilerde urlar bile oluşabilir. Bir bakterinin yol açtığı ateş bir anda sevdiklerimizin beklenmedik ölümleri gibi sağlıklı bir ağacı yok edebilir. Peki tüm bunları kabul ediyoruz da neden bahçemizden ya da yetiştirdiğimiz ürünlerden kusursuzluk istiyoruz? O da canlı, o da beklenmedik saldırılara açık, o da hastalanabilir, küsebilir, naz yapıp ilgi bekleyebilir. Bahçeyi olduğu gibi kabul edememe, onu kusursuz görme ihtiyacı belki de ona hâkim olma, onu yönetme dürtümüzden geliyor. Oysa biz bahçemizle bir bütünüz. O da bizim gibi ilgi, sevgi ve düzen istiyor. Tıpkı bizim gibi bahçemiz de tuzruhu içmek istemiyor…Organik Bahçe Rehberi, çevresindeki doğaya kavga etmeyen, kuşlar, böcekler ve çeşitli hayvanların iç içe yaşadığı, en önemlisi de kimyasalların asla sızmadığı bir bahçeye nasıl kavuşabileceğinizle ilgili ipuçları verirken, bulunduğunuz doğa koşullarına uygun sebze bahçesini nasıl yaratabileceğinizi de tohumdan sulamaya, çapalamaya, ekim biçimlerine, komşuluk ilişkilerine kadar örnekleriyle birlikte ayrıntılı bir şekilde anlatıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Organik Bahçe Rehberi PDF 6.23 MB İndir
Organik Bahçe Rehberi EPUB 6.96 MB İndir
Organik Bahçe Rehberi MOBI 5.49 MB İndir
Organik Bahçe Rehberi ODF 5.86 MB İndir
Organik Bahçe Rehberi DJVU 7.32 MB İndir
Organik Bahçe Rehberi RAR 4.76 MB İndir
Organik Bahçe Rehberi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Foto roman gibi.Yarısı sayfaları süsleyen fotoğraflarla dolu.İnternet sitelerinde on dakikanızı ayırsanız daha fazla bilgi bulursunuz.Uygulamaya yönelik sistemli bilgi yok.


Bizi bilinçlendiren harika bir eser.Yeşil devrim terimi açıklanmış eserde.Çok faydalı.


Bu kadar çok hormonlu meyve gördükçe insanın organik bahce özlemi artıyor organik bahceye ilk adım için güzel bir öneri tavsiye ediyorum…


Organik bahçem olmasını çok isterdim bu kitaba baka baka hasretimi gideririm 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*