Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Korkma Ye  Vata Prensibiyle İncelmek

Kategori: Sağlık-Tıp Yazar: Zaza Yurtsever Yayınevi: Inkılap Kitabevi

Korkma Ye Vata Prensibiyle İncelmek

Tanıtım Bülteni
Uzun süredir tanıdığım değerli psikolog Zaza Yurtsever bu değerli eserinde diyetzedelere “korkma ye” diyor. Eserini bir solukta okudum…Kilo sorunuyla boğuşanların diyet örneklerini sık sık değiştirerek hedeflerine ulaşmaları mümkün değildir. İnsanı sağlıklı kılmak için, bütünlük içinde tutarlı bir yaklaşım gerekir, çünkü beden, zihin ve ruh birbirleriyle düzenli etkileşim halindedir; bu bütünü gözlemleyip, sorun olarak tanımlanan şişmanlığa farklı bir bakış açısıyla ve tutarlı bir şekilde yaklaştığınız takdirde kişiyi tedaviedebilirsiniz. Bu kitap, bu karmaşık problemin psikolojik ve ruhsal boyutunda en önemli rehberiniz olacak.Prof. Dr. Hüseyin NAZLIKULTürkiye Nöralterapi Derneği BaşkanıZaza Yurtsever’in kitabını bir solukta okudum ve heyecanlandım. Üstelik bu konuda yüzlerce kitabı devirmiş olmama rağmen! Hedefime eriştiğimdeyse hemen telefona sarıldım: “Bravo arkadaşım, eline sağlık, ben de yararlandım!” Diyet endüstrisinin artık iyice keskinleşen dişleri arasında yıllardır öğütülen herkese öneriyorum.Dr. Yasemin BradleySevgili Zaza emeklerini, deneyimlerini, araştırmalarını böylesi güzel ve akıcı bir eser haline getirirken, bir grup terapi çalışmasını izleme ve katılımcıların hayatındaki değişikliklerin bir kısmını gözlemleme fırsatım oldu. Sonuçlar çok etkileyiciydi. Acıkınca ye ve doyunca dur...Dr. Tijen AcarkanTürkiye Tamamlayıcı Tıp Derneği Başkanı
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Korkma Ye Vata Prensibiyle İncelmek Satın Al
Kitapyurdu Korkma Ye Vata Prensibiyle İncelmek Satın Al
D&R Korkma Ye Vata Prensibiyle İncelmek Satın Al
Idefix Korkma Ye Vata Prensibiyle İncelmek Satın Al
BKM Kitap Korkma Ye Vata Prensibiyle İncelmek Satın Al
Hepsiburada Korkma Ye Vata Prensibiyle İncelmek Satın Al
Nadir Kitap Korkma Ye Vata Prensibiyle İncelmek Satın Al
N11 Korkma Ye Vata Prensibiyle İncelmek Satın Al
Amazon Türkiye Korkma Ye Vata Prensibiyle İncelmek Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Korkma Ye Vata Prensibiyle İncelmek PDF 6.23 MB İndir
Korkma Ye Vata Prensibiyle İncelmek EPUB 6.96 MB İndir
Korkma Ye Vata Prensibiyle İncelmek MOBI 5.49 MB İndir
Korkma Ye Vata Prensibiyle İncelmek ODF 5.86 MB İndir
Korkma Ye Vata Prensibiyle İncelmek DJVU 7.32 MB İndir
Korkma Ye Vata Prensibiyle İncelmek RAR 4.76 MB İndir
Korkma Ye Vata Prensibiyle İncelmek ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Zayıflamayı saçma sapan uygulamalardan çıkarıp, işin psikolojisine inmesi açısından bence çok başarılı bir kitap. Anlatımını da eklersek tavsiye ederim.


Bir gün yazarı bir televizyon programında görmüştüm. Kışın yaptığım diyet sonunda zayıfladım ve verdiğim kilolardan daha fazlasını aldığımı farkettiğimde artık gerçeğin farkına varmıştım. Şu ana kadar yaptığım her diyetle kilo verdim ama bir süre sonra daha yüksek bir kiloya döndüm. Diyet daha fazla kilo almamdan başka hiç bir işe yaramıyor. Daha sonra tv programında konuşulanlar aklıma geldi ve kitabı aldım. Okudum içindeki her bilgi o kadar doğru ki. Piyasadaki diyet kitapları ile karşılaştırıldığında daha az ilgi görmüş ve daha az yorum almış olması çok şaşırtıcı.Bakış açımı değiştirdi bu kitap. Daha şimdiden olumlu etkilerini görmeye başladım. Vücudum bir oh be dedi. Teşekkürler Zaza Yurtsever iyi ki bu kitabı yazmışsın. İyi ki bize gerçekleri anlatan bir kaynak var sonunda.


Yazarı ilk kez bir televizyon programında gördüm.Samimi ve sıcak üslubu ve şişmanlara üstten bakan bir tavırla eleştiri getiren sunucuya nazik ama haddini bildiren cevabı ile dikkatimi çekti.Sakin sakin konuşuyordu,reklam yapmıyordu,Alıştığımız tiplerin çok dışında biriydi.Sosyal medyada arayıp buldum,mesaj attım,gariptir hemen cevap verdi.Baktım,herkese cevap veriyor.En çok dikkatimi çeken tevazuu oldu.Hemen kitabı aldım,bir solukta okudum.Kısaca herkese tavsiye ederim deyip geçemeyeceğim,lafı uzatmak pahasına bir kaç şey söylemek isterim.Şimdiye kadar bu konuda yazılmış,hatırı sayılır sayıda kitap okumuş biri olarak,okuduklarımın en iyisi.Dili,anlatımı çok sade ama en önemlisi çok samimi.İçindeki cd inanılmaz rahatlatıcı,tiryakisi olacaksınız.Kilo sorunu olanlar muhakkak okumalı,ama bence kilo sorunu olmayanlar da okumalı.Çünkü kitap çok farklı bir bakış açısı getiriyor ve bu bakış açısının geniş kapsamlı bakıdığında işe yaramayacağı sorun yok.İnsan, bu kadar basit bir çözümü nasıl göremedim diyor kendine.Bazen sorunla öylesine sarınıp sarmalanıyoruz ki,burnumuzun ucundaki gerçeği göremiyoruz.İşte, zaza yurtsever,burnumuzun ucundaki bu gerçeği bize gösteriyor.Bir yöntem,bunca yıldır,bu kadar çok kez denenip işe yaramıyorsa,o yöntemle zaman kaybetmemek gerekir.Ama yazarın işi zor.Bu öyle büyük bir endüstri ki,karşısında durmak büyük çaba ve kararlılık gerektiriyor.10 yıl önce dr.ozan tunçer bu konuyu gündeme getirmişti.Ama sesini fazla duyuramadı.Eften püften kitaplara sayısız yorum yazılırken,bu harika kitaba hiç yorum yazılmamış olması bile,bence bunun göstergesi.Okuyun,yararlanın derim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*