Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Güneşin İmparatoru Fatih

Kategori: Tarih Yazar: Ceyhan Altınyeleklioğlu Yayınevi: Artemis Yayınları

Güneşin İmparatoru Fatih

Tanıtım Bülteni
Mehmed, gökyüzüne baktı.Her yer ışıkla yıkandığı halde, semada ne kadar yıldız varsa, hepsi, başının üzerine toplanmıştı. Yıldızlar iki yana çekilip ona yol açıyordu. Ay, Mehmed’i görünce, gümüşten kesilmiş bir hilale döndü. Mehmed’in sağ kolu göğe uzandı. Birden, yıldız toplayan o sağ elinde kılıcını gördü Mehmed. Ne zaman çekmişti, hatırlayamadı. Artık ayın tam önündeydiler...Hilali sol elinde buldu. Yay bu, diye bir çığlık yükseldi içinden. Gümüş hilal, elinde, güçlü ve gergin bir yaya dönüşmüştü.Attığı nara, evrende yankılandı.Koş Şahbazım! Güneşi yakala!Müjdeler olsun, karanlığın saltanatı bitti, diye bağrıştı binlerce ses. Duvarın üzerinden uzandı, uzandı, uzandı Mehmed...Elleri birbirine değecek kadar yakındı artık.Güneşi tutmak üzereydi.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Güneşin İmparatoru Fatih PDF 6.23 MB İndir
Güneşin İmparatoru Fatih EPUB 6.96 MB İndir
Güneşin İmparatoru Fatih MOBI 5.49 MB İndir
Güneşin İmparatoru Fatih ODF 5.86 MB İndir
Güneşin İmparatoru Fatih DJVU 7.32 MB İndir
Güneşin İmparatoru Fatih RAR 4.76 MB İndir
Güneşin İmparatoru Fatih ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Güneşin İmparatoru Fatih PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Sıkılmadan okunabilecek bir kitap…


Ceyhan Altınyeliklioğlu’nun okuduğum ilk kitabı idi. Fatih Sultan Mehmet’e neden sultanların sultanı dendiğini Osmanlı İmparatorluğunun ufkunu nasıl değiştirdiğini çok güzel ve akıcı olarak aktardığı için yazara teşekkür ederim. Emellerine ulaşmak için Manisa’da oya gibi tarihi nasıl işlediğini kitap kalın dahi olsa kısa sürede bitireceksiniz


Çok sürükleyici bir kitap. Ayrıca kitaptan çoğu bilgide genel kültür olarak aklımda kaldı. Kesinlikle tavsiye ederim bende tavsiye üzerine okumuştum. Yazarın diğer tarihi kitaplarınada bakacağım mutlaka.


Hürrem kitabını beğenenlerin muhakkak seveceği bir kitap. Betimlemeleri doyurucu ve sürükleyici bir roman. Bir kadın olarak yer yer Fatih’e sövmedim değil. Metrobüste okurken ağlamama engel olamadığım kitaptır. Okunasıdır. Tavsiye edilir.


Kalınlığı ilk başta gözünüzü korkutsa da satırların arasında dolaştıkça bu hacimli kitabın nasıl bittiğini anlayamıyorsunuz. Fatih’in neden bu kadar saygıyı hak ettiğini daha derinden idrak edebileceğiniz, hoş anlatımıyla okuru yormayan ve su gibi akan bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*