Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Son Bozgun 1-2-3 Takım

Kategori: Tarih Yazar: Vehbi Vakkasoğlu Yayınevi: Timaş Yayınları

Son Bozgun 1-2-3 Takım

  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 195
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Tarihi tekerrür ettirmemek için ibret almak nasıl gerekliyse, ibret alabilmek içinde geçmişi doğru bilmek öyle gereklidir. Son Bozgun yakın dönem tarihimiz konusunda birinci elden vermiş olduğu bilgilerle'doğru tarih' i okuyucuya sunuyor. Bu dizinin kitapları tarih şuurunun oluşması konusunda önemli bir görevi titizlikle yerine getirmekte.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Son Bozgun 1-2-3 Takım PDF 8.09 MB İndir
Son Bozgun 1-2-3 Takım EPUB 9.05 MB İndir
Son Bozgun 1-2-3 Takım MOBI 7.14 MB İndir
Son Bozgun 1-2-3 Takım ODF 7.62 MB İndir
Son Bozgun 1-2-3 Takım DJVU 9.52 MB İndir
Son Bozgun 1-2-3 Takım RAR 6.19 MB İndir
Son Bozgun 1-2-3 Takım ZIP 5.71 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Zor zamanlarda kurtuluşun sadece bir kişiden ibaret olmadığını ve toplumsal durumun,siyasi şartların nasıl ve ne şekilde olduğunu görmek açısından güzel bir çalışma. Kitap Milli Mücadelenin ardından kurulan yeni sistemdeki şeref dağılımında ki adaletsizliğe isyan ediyor. Milli Mücadelenin menfaatsiz ve isimleri unutturulan kahramanlarını bize hatırlatıyor. Kitabın yazıldığı tarihi tarihi göz önüne alırsak şu an bile kalitesini koruyan bir derleme. Tek taraflı yazılan bir kitap değil, sadece hakkı teslim etmek gayesinde.Okunmalı diyorum.


Yakın tarihimize ve Atatürk döneminden bahsedilen bu kitap, basit kalitesiz hatta ‘mavra’ niteliği taşıyan iddialarla dolu, gereksiz bir kitap…


cumhuriyet tarihimizden biraz ileri giderek osmanlının yıkılmasından itibaren ele alınmış avrupa milletlerinin itilaf ve ittifak devletlerinin osmanlı üzerine oynadıkları oyunları irdeleyerek tarihten ders almasını bilen bir şaheser. kin kapısının halen kin kapısı olarak anılmasının sebebini anlatırken hristiyan avrupa dünyasının o zamanın osmanılısı hakkında ve günümüz türkiyesi hakkında ki düşünceleri gerçekten en kısa şekli anlaşılabileceğini düşünüyor olsa gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*