Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Şifayı Yüreğinde Ara

Kategori: Sağlık-Tıp Yazar: Prof. Dr. Mehmet C. Öz Yayınevi: Altın Kitaplar

Şifayı Yüreğinde Ara

  • çevirmen: Meral Gaspıralı
  • Yayın Tarihi: 01.01.1999
  • ISBN: 9789754059557
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 224
  • Cilt Tipi: Ciltli
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 14 x 19 cm
Tanıtım Bülteni
İpnoz, yönlendirilmiş imgeler, masaj, refleksoloji, aramoterapi, müzir terapisi, dua, yoga ve enerji hekimliği gibi tamamlayıcı terapilerin değerini açıklamakta, Batı'nın son cerrahi teknikleriyle Doğru şifacılığının birleşik olarak uygulamasıyla ilgili incelemeleri ve gerçek öyküleri aktarmaktadır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Şifayı Yüreğinde Ara PDF 9.30 MB İndir
Şifayı Yüreğinde Ara EPUB 10.39 MB İndir
Şifayı Yüreğinde Ara MOBI 8.20 MB İndir
Şifayı Yüreğinde Ara ODF 8.75 MB İndir
Şifayı Yüreğinde Ara DJVU 10.94 MB İndir
Şifayı Yüreğinde Ara RAR 7.11 MB İndir
Şifayı Yüreğinde Ara ZIP 6.56 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Dr. Mehmet Öz’ü takdir ediyorum. Ancak kitabının o kadar güzel olduğunu söyleyemeyeceğim. Tamamlayıcı terapiler yada Doğu şifacılığı dediği ipnoz gibi müzik terapisi gibi teknikleri anlatıyor. Hastaların iyileşmesiyle ilgili öyküler hoş olsa da aman aman güzel bir kitap değil.


Mehmet Öz’ün bu kitabında onun her zaman göz önünde olmayan özelliklerini de öğrendim. Aslında bu özellikler bir nevi alternatif tıp hakkında da bilgi veriyor.


sağlık herşeydir mutlaka okunmlı


hepimizin bildiği gibi şifayı yanlız allahtan dilemek lazım. fakat şunuda unutmayalım dert veren allahım dermanlarınıda bizlere sunmuştur.tüm hastalıkların şifasını bitkilerden bulabilceğimiz gibi doktor kontrolu altında kullanılan ilaçlarıda es geçmemek lazım.tabi birde hasta psikolojisi çok önemli.bence öncelikle hastanın kalpten ruhen iyi olucağına sonsuz inanması gerek. bu kitaptada bunu yapabilecek gücü kendinizde bulabilmeniz için yazılmış sankii


Mehmet Öz bu kitabında batının tıp iliminden değil eski tıp bilgilerinden keşfe çıkıyor. Hastalarından duyduklarını da bizimle paylaşmayı ihmal etmiyor. İki kalp nakli yapılan hastayı karşılaştırıyor. Biri sevgi desteği ile iyileşiyor diğeri kimsesi olmadığı için ölüyor. Kalbi üçe ayırıyor pisikolojik kalp ruhsal kalp duygusal kalp diyeİyileşeceğine inanan ve hayatı seven insanların daha çabuk iyileşebileceklerini savunuyor. Bence çok haklı. İnanmak ve ümid etmek herşeyin başı çünkü. İnsan hayalleri ümitleri olmayınca hele sevdikleri olmayınca yaşayamaz. Mehmet Öz çok güzel bir konuya değinmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*