Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Profesyonel Ol

Kategori: Ekonomi Yazar: Eric Worre Yayınevi: Elma Yayınevi

Profesyonel Ol

Tanıtım Bülteni
Ağ Pazarlamacılığında Uzmanlaşmak İçin 7 Adım-ERIC WORRE-21.yüzyılın en bilinen mesleklerinden ve pazarlama modellerinden biri olan Ağ Pazarlamacılığında 25 yıldan fazla tecrübeye sahip Amerikalı işadamı Eric Worre, bu alanda başarılı olmanın sırlarını Profesyonel Ol ile paylaşıyor. Ağ Pazarlamacılığı sektöründe başarılı olmak için yapı taşı haline gelen ve dünya çapında 300.000'den fazla satan Profesyonel Ol, "Ağ Pazarlama Profesyoneli"ne dönüşme yolunda sahip olunması gereken temel prensipleri ve becerileri keyifli bir dil ve anlatım ile sunuyor.Ağ Pazarlamacılığında profesyonellik çıtasını yükseltecek rehber niteliğindeki bu kitap sayesinde ağınız için yeni katılımcılar bulmanın, onların doğru bir başlangıç yapmalarına yardımcı olmanın, ekibinizi büyütmenin ve takip etmenin, takım arkadaşlarınızın verimli ve kalıcı bir şekilde iyi birer müşteri ve distribütör olmalarına katkı sağlamanın, ürünlerinizi uzun süreli satış getirebilecek derecede iyi tanıtmanın inceliklerini öğrenecek ve siz de bir "Ağ Pazarlama Profesyoneli" olabileceksiniz. Ağ Pazarlamacılığı ile ilgileniyor ve bu sektörde uzmanlaşmak istiyorsanız, heyecan verici ve bol kazançlı bir iş dünyası yolculuğu sizleri bekliyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Profesyonel Ol PDF 6.23 MB İndir
Profesyonel Ol EPUB 6.96 MB İndir
Profesyonel Ol MOBI 5.49 MB İndir
Profesyonel Ol ODF 5.86 MB İndir
Profesyonel Ol DJVU 7.32 MB İndir
Profesyonel Ol RAR 4.76 MB İndir
Profesyonel Ol ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Network marketing ‘i doğru bir strateji ile nasıl inşa edileceğini güzelce anlatan bir kitap


İş insanları için başyapıtlardan biri


21.yüzyılın en bilinen mesleklerinden ve pazarlama modellerinden biri olan Ağ Pazarlamacılığında 25 yıldan fazla tecrübeye sahip Amerikalı iş adamı Eric Worre, bu alanda başarılı olmanın sırlarını Profesyonel Ol kitabı ile paylaşıyor. Ağ Pazarlamacılığı sektöründe başarılı olmak için yapı taşı haline gelen ve dünya çapında 300.000’den fazla satan Profesyonel Ol, “Ağ Pazarlama Profesyoneli”ne dönüşme yolunda sahip olunması gereken temel prensipleri ve becerileri keyifli bir dil ve anlatım ile sunuyor.


Ülkemizde netwoker arkadaşların en büyük sıkıntısı,çalıştıkları alan ile ilgili proofesyonel bilgiye sahip olmadan bu yolda ilerlemeye çalışması. Dolayısıyla da bu yolda işi bırakan çok fazla kişi var. Bilgi bu işte ilk adım, bu kitap da bu bilgi için ilk adım. Türkçeye çevirisi yapılmış birkaç NM kitabı daha mevcut


Network marketing ile ilgileniyorsaniz , rehber niteliğinde , okumalısınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*