Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler

Kategori: Tarih Yazar: İlker Başbuğ Yayınevi: Remzi Kitabevi

Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler

Tanıtım Bülteni
Prof. Dr. İlber Ortaylı’nın önsözüyle... “Tehcir” Olayları... Nedenleri... Sonuçları... • 1915 yılında, Osmanlı İmparatorluğu neden bir “Tehcir” (zorunlu göç) uygulaması yapmak zorunda kaldı? • Tehcir esnasında yaşanan olaylarda, her iki tarafın da yalnız kendi kayıplarının üzerinde –hem de abartılı olarak– durması, karşı tarafın kayıplarını görmemesiyle gerçeğe ne ölçüde ulaşılabilir? • Yoksa ortada, iki tarafın da yaşadığı bir “ortak acı” mı vardır? • Propaganda amacıyla yazılan Mavi Kitap, Büyükelçi Morgenthau’nun Öyküsü ve Naim Bey’in Anıları adlı kitapların savlarını yerle bir eden tespitler ve belgeler nelerdir? • Malta Yargılanması’nda ulaşılan sonuç ne anlama gelmektedir? • Ortada yetkili mahkemelerce alınmış bir “soykırım” kararı yokken, yabancı ülkelerin parlamentolarında alınan “sözde soykırım” kararlarının bir anlamı var mıdır? • “Sözde soykırım” iddialarının kabul ettirilmesine anayasasında yer veren ve komşu bir ülkenin topraklarında gözü olduğunu söylemekten çekinmeyen Ermenistan’a karşı Türkiye ne yapmalıdır? 
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler Satın Al
Kitapyurdu Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler Satın Al
D&R Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler Satın Al
Idefix Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler Satın Al
BKM Kitap Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler Satın Al
Hepsiburada Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler Satın Al
Nadir Kitap Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler Satın Al
N11 Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler Satın Al
Amazon Türkiye Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler PDF 6.23 MB İndir
Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler EPUB 6.96 MB İndir
Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler MOBI 5.49 MB İndir
Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler ODF 5.86 MB İndir
Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler DJVU 7.32 MB İndir
Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler RAR 4.76 MB İndir
Ermeni Suçlamaları ve Gerçekler ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Ermeni soykırım yalanını iyi anlatan bir kitap


okumak için sabırsızlanıyorum. hepimizin geçmişini en objektif şekilde pek çok farklı kaynak tarayarak öğrenmesi gerekir özellikle de bu kadar önemli uluslararası arenada bu kadar üstümüze gelinen bir konuda


Sayın paşam bu konuda uydurulan kitapları/belgeleri çürüten gerçekleri açıklamaktadır. asıl trajediyi yaşayan Müslüman Türk halkı iken ermeniler trajedi yaşamış gibi gösteriliyor. Paşam hem kendi görüşlerini, hem ulusal, hem de uluslara arası tarihçi/araştırmacı-gazeticilerin gözünden ermeni yalanlarını bir bir bertaraf etmektedir. Bizler de bu yalanlar karşısında dünya kamuoyunda gerekli çalışmaları yapmalı ve gerekli cevapları vermeliyiz.


İlker Başbuğ çarpıtılan Ermeni meselesini bütün çıplaklığı ile aktarmış. Belgeler ile bu meseleyi öğrenmek ve soykırım yalanını detaylarıyla anlamak için kesinlikle okunmalı…


Yusuf Halaçoğlu’ndan okuduktan sonra bir de bir askerin gözünden nasıl imiş diye merak edip aldım. Çok ekstra bir anlatım yok Halaçoğlu hocanınkine göre. Ama yine de, askeri bir olayı, askerin değerlendirmesi daha içsel olabilir kanısındayım. Kitap sürükleyici. Sıkıldığımı söyleyemem.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*