Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İktisadın Tarihi

Kategori: Ekonomi Yazar: Vural Fuat Savaş Yayınevi: Siyasal Kitabevi

İktisadın Tarihi

  • ISBN: 9789757351122
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 1036
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 16 x 23 cm
Tanıtım Bülteni
İktisatın Tarihi adlı kitabımızın üçüncü baskısı Siyasal Kitabevi tarafından okuyucularımıza sunulmuş bulunmaktadır. Böylesine geniş kapsamlı ve oldukça teknik ayrıntılarla dolu bir kitabın, ilk basımının üzerinden henüz iki buçuk yıla yakın bir süre geçmiş olmasına rağmen üçüncü baskısının gerçekleşmesi, açıkça söylemek gerekirse, beni çok mutlu etti. Bir taraftan bu kitabı oluşturmak için harcadığımız emek ve zamanın boşa gitmediği görmenin sevincini yaşarken, diğer taraftan da bu kitaptan daha iyilerinin onu okuyan genç meslekdaşlarım tarafından yazılacağına olan ümidim pekişti...
Önsöz'den
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İktisadın Tarihi PDF 43.00 MB İndir
İktisadın Tarihi EPUB 48.06 MB İndir
İktisadın Tarihi MOBI 37.94 MB İndir
İktisadın Tarihi ODF 40.47 MB İndir
İktisadın Tarihi DJVU 50.59 MB İndir
İktisadın Tarihi RAR 32.88 MB İndir
İktisadın Tarihi ZIP 30.35 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


İktisat tarihi ve düşünce tarihi ile ilgili yazılmış Türkçe en kapsamlı kitaplardan biri diye düşünüyorum. Bu alana ilginiz varsa kesinlikle tavsiye olunur.


Ekonomiden çok anlamayan biri olarak aldığım bu kitap, resmen bir ansiklopedidir. İnsanı düşünmeye sevk ediyor. Ekonomi olaylarını anlayabilmemiz içibn iyi bir alt yapı oluşturuyor. Konuya ilgisi olanlara tavsiyemdir bu kitap.


kpss-a grubu hazırlananlar için iktisat bölümü için süper bir kaynak. sınava girenler özellikle mülakatta çok büyük faydasını göreceklerdir.


Bu kitap bugüne kadar gördüğüm en kapsamlı türkçe İktisat tarihi kitabı. Günümüzde bütün değerler(maalesef en insanileri de dahil) paraya yani ekonomiye endekslenmiş durumda.O zaman iktisadın düşünsel evrimini anlamak belkide bugünkü kavram keşmekeşini çözmek için şart. Kitap tarihsel bir perspektifte bir çok bilim adamının hayatını ve çalışmalarını analitik olarak özetlemiş. Bundan dolayı özellikle lisans eğitiminin başındaki öğrencilere bu ayrıntılı eseri öneririm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*