Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Zengin Baba Yoksul Baba

Kategori: Ekonomi Yazar: Robert T. Kiyosaki Yayınevi: Beyaz Yayınları

Zengin Baba Yoksul Baba

  • çevirmen: Selim Yeniçeri
  • Yayın Tarihi: 12.01.2001
  • Orijinal Adi: Rich Dad Poor Dad
  • ISBN: 9789755990279
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 220
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Harekete Geçin!Hepimize iki büyük armağan verimiştir: Zekâ ve zaman. Bu ikisiyle ne yapacağınız size bağlıdır. Elinize geçen her dolarla, kaderinizi belirleyecek olan kişi sizsiniz. Aptalca harcayın, yoksul kalın. Borçlarını ödemek için harcayın, orta sınıf kalın. Zihninize yatırın, servet oluşturmayı öğrenin ve geleceğiniz için hedefiniz zenginlik olsun. Seçim sadece ve sadece size ait. Her gün elinize geçen her dolarla zengin, orta sınıf ya da yoksul olmaya siz karar verin. Bu bilgiyi çocuklarınızla paylaşın ve onları kendilerini bekleyen dünyaya hazırlayın. Bunu başkası yapmayacak. Çocuklarınızınkiyle birlikte sizin geleceğiniz, bugün vereceğiniz kararlarla belirlenecetir, yarın değil. Bu hayat denen inanılmaz armağanda, zengin ve mutlu olmanızı dileriz. Robert KiyosakiSharon Lechter
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Zengin Baba Yoksul Baba PDF 9.13 MB İndir
Zengin Baba Yoksul Baba EPUB 10.21 MB İndir
Zengin Baba Yoksul Baba MOBI 8.06 MB İndir
Zengin Baba Yoksul Baba ODF 8.59 MB İndir
Zengin Baba Yoksul Baba DJVU 10.74 MB İndir
Zengin Baba Yoksul Baba RAR 6.98 MB İndir
Zengin Baba Yoksul Baba ZIP 6.45 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Kitap bizlere para kazanmak için hayatta nelerin yapılması gerektiğinin her zaman öğretilmeye çalışıldığını ancak harcama konusunda çok az öğretimin yer aldığına dikkat çekerek paranın değerlendirilmesiyle ilgili fikirler sunuyor. Temelinde harcamalarınızın gider olmasından çok, yatırım olmasına ve buradan gelenlerle harcama yapmanıza dikkat etmeniz belirtiliyor. Kitabın kurgusu zengin ve fakir babaların çocuklarına nasihatleri üzerinden yer aldığı için muhakeme (karşıt fikirlerden yola çıkarak akıl ile yargılama) kitabın içinde de yer alıyor. Gelir ve gider arasındaki dengeyi kurmak ve gelirlerine nazaran giderlerini küçültmek isteyenlerin başlangıç noktası olabilir.


Uluslararasi cok satan bir kitap.Harcamalariniza bakis acinizi degistirecek harika bir kitap.Kitapta maddi durumunuzu daha iyi degerlendirebilmeizi saglayan tablolar cok fayda sagliyor.Ayrica bi kitap benim borsa ve hisse sentlerine olan merakimi da artirdi.Finansal terimlerden anlamam diye dert etmeyin teorik bir ktap degil her kesimden insanin anlayabilecegi yalinlikta yazilmis.Kendinizde daha fazla cesaret oldugunu hissedeceksiniz. Tabi kitabi okuduktan sonra.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*