Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İş Satma Sanatı: Gizli Gündem

Kategori: Ekonomi Yazar: Kevin Allen Yayınevi: The Kitap

İş Satma Sanatı: Gizli Gündem

Tanıtım Bülteni
Her kararın arkasında bir gizli gündem vardır. Bunlar, hedef kitlenizin kalbinde yatan istekler, ihtiyaçlar ve değerlerdir. Her satışın arkasında da bir gizli gündem yatar. Bunu tespit ederek güçlerinizi, inançlarınızı ve amaçlarınızı bu gizli gündemle bağlantıya geçirdiğinizde kazanırsınız. İş satmanın, müşterinizin gizli gündemini anlayıp hedef kitleyi harekete geçirmenin simyasını sunan, harika bir kitap.“Tüm iş deneyimim boyunca, öğrendiğim en önemli şey, insanlara bir zombi gibi sizin söylediğiniz şeyi yaptıracak sihirli bir formül, bir numara veya hipnotik bir ikna tekniği olmadığıydı. Aksine, satın almaya dair her kararın arkasında, hakkında konuşulmayan duygusal bir motivasyon vardır. İşte gizli gündem budur. İnsanlar gözleri boyandığı için değil size inandıkları için sizi takip eder; değerlerini, isteklerini ve ihtiyaçlarını anladığınız için sizi işe alırlar, sizi terfi ettirirler ve sizden ürün satın alırlar. İş almak ve destekçi edinmek için atmanız gereken ilk ve en önemli adım, gizli gündemin altında yatan güçlü duyguları anlamaktır. Bu kitap, hedef kitlenizin gizli gündemini nasıl ortaya çıkaracağınız ve ilgi uyandırmak, kazanmak için ne yapmanız gerektiği hakkındadır.” Kevin Allen “Kevin’in çevresindeki insanları geliştirmek ve onlara ilham vermek konusunda özel bir yeteneği var. Cömert ruhu kitabın her sayfasına sinmiş.”  Steve Overman, NOKIA“En ikna edici satış sunumunu ve en ilham verici vizyonu keşfetmek isteyen herkes bu kitabı okumalı.” Prof. Dr. Joe Plummer, Columbia Business School” 
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol İş Satma Sanatı: Gizli Gündem Satın Al
Kitapyurdu İş Satma Sanatı: Gizli Gündem Satın Al
D&R İş Satma Sanatı: Gizli Gündem Satın Al
Idefix İş Satma Sanatı: Gizli Gündem Satın Al
BKM Kitap İş Satma Sanatı: Gizli Gündem Satın Al
Hepsiburada İş Satma Sanatı: Gizli Gündem Satın Al
Nadir Kitap İş Satma Sanatı: Gizli Gündem Satın Al
N11 İş Satma Sanatı: Gizli Gündem Satın Al
Amazon Türkiye İş Satma Sanatı: Gizli Gündem Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İş Satma Sanatı: Gizli Gündem PDF 6.23 MB İndir
İş Satma Sanatı: Gizli Gündem EPUB 6.96 MB İndir
İş Satma Sanatı: Gizli Gündem MOBI 5.49 MB İndir
İş Satma Sanatı: Gizli Gündem ODF 5.86 MB İndir
İş Satma Sanatı: Gizli Gündem DJVU 7.32 MB İndir
İş Satma Sanatı: Gizli Gündem RAR 4.76 MB İndir
İş Satma Sanatı: Gizli Gündem ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (1 Yorum)


Oncelikle bu kitap ABD`de bugunlerde en fazla satan pazarlama kitaplari arasinda yerini almistir. Kitabi ben de pazarlama konusundaki ana kitaplardan olan Konumlandirma/Positioning, Ogilvy On Advertising, Satan Reklam Yaratmak gibi kitaplarin yani sira onermeye basladim.
Bu kitap genel olarak konkur uzerinedir, ancak esas olarak anlatilan sey cok farkli. Ozellikle B2B satista karsimizdaki sirketin hissiyatina gore on plana cikartilmasi gereken ozelligimizi belirten bir teori uretilmis. Bence cok basarili. Pazarlama ve B2B alaninda kendini gelistirmek isteyenlere siddetle tavsiye ederim.
Ayrica, kitapta anlatilan MasterCard konkurunun nasil alindiginin yani sira niye alindigini, gunun sonunda bu konkurlar ve reklamlarla ulasilan yeni dunyayi merak ederseniz, Rainer Funk`un yazdigi `Ben ve Biz – postmodern insanin psikanalizi` kitabini, uzerine cok ciddi dusunulmus ve muazzam bir sekilde sonuclari kaleme alinmis bu alanda gordugum tek eser oldugu icin tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*