Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Light On Yoga Yogaya Işık

Kategori: Sağlık-Tıp Yazar: B.K.S. Iyengar Yayınevi: Omega Yayınları

Light On Yoga Yogaya Işık

Tanıtım Bülteni
Sanskritçede birleşmeyi ifade eden “Yoga” kelimesi geniş anlamıyla beden, zihin, duygu ve aklın birleşmesidir.Dünyanın en saygın yoga eğitmeni ve yogayı Batı ile tanıştıran kişi olarak bilinen B. K. S. IYENGAR Light on YOGA – Yogaya Işık’ta her yoga pozunu adım adım açıklıyor; nefes tekniklerini, yoga felsefesini ve maneviyatını hem yogaya yeni başlayanlara hem de deneyimli yoga eğitmenlerine öğreterek haftalık gelişim planıyla ve fotoğraflarla birlikte sunuyor. B. K. S. Iyengar, asanaların (duruş) bir ağacın dalları olduğunu söyler ve asanaları yaparken bedenle zihin, zihinle ruh arasındaki ikiliklerin silinmesi için asanaların içtenlik ve dikkatle yaşanmasını tavsiye eder.B. K. S. Iyengar yoganın asıl amaçlarından biri, bedeni güçlendirerek kişiyi pranayamaya (yaşam enerjisi, nefes) hazırlamaktır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Light On Yoga Yogaya Işık PDF 6.23 MB İndir
Light On Yoga Yogaya Işık EPUB 6.96 MB İndir
Light On Yoga Yogaya Işık MOBI 5.49 MB İndir
Light On Yoga Yogaya Işık ODF 5.86 MB İndir
Light On Yoga Yogaya Işık DJVU 7.32 MB İndir
Light On Yoga Yogaya Işık RAR 4.76 MB İndir
Light On Yoga Yogaya Işık ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Kitap içerik yönünden zengin görseller yeterli fakat başlangıç seviyesinde olanlar için uygun olmayabilir yoga pratiğinde derinleşmek isteyenlere daha faydalı olabileceğini düşünüyorum


Tavsiye üzerine aldığım ve tek başıma çalışmak için faydasını gördüğüm bir kitap. Resimlerle anlatımları güzel. Aynı zamanda yoganın felsefesi hakkında da bilgi veriyor.


arkadaşımın tavsiyesi üzerine kitabı aldım. evde tek başına her harekete istediği kadar vakit ayırarak yoga yapmak isteyenler için çok güzel tasarlanmış bir kitap olduğunu düşünüyorum


Yogada derinleşmek, pozları anlamak için harika bir kaynak. Hele ki yoga eğitmenleri ve adayları için olmazsa olmaz. Yoganın felsefesine de değinilen bu kitap Yoga’ya gerçekten bir ışık! büyük üstad IYENGAR’ın tüm tecrübe ve birikimini esirgemeden bizlerle paylaşmış bir yoga eğitmeni olarak yogaya ilgi duyan herkese tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*