Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Torpil Değil Networking

Kategori: Ekonomi Yazar: İdil Türkmenoğlu Yayınevi: Elma Yayınevi

Torpil Değil Networking

Tanıtım Bülteni
Dünyadaki her insana, yani aklınıza gelebilecek herkese en fazla altı arkadaş kadar uzaksınız. Hayranı olduğunuz bir müzik grubunun gitaristine de, her kitabını okuduğunuz bir yazara da, hiçbir filmini kaçırmadığınız bir oyuncuya da... Yeryüzündeki herkes birbiriyle öyle ya da böyle bir şekilde bağlantılı. İlişki ağlarınızı nasıl genişletirsiniz, bunun kariyerinize etkisi nedir ? Peki, bunu yaparken dikkat etmeniz gereken en önemli noktalar nelerdir ? İşte tüm bu sorularınızın cevabını bulabileceğiniz harika ilüstrasyonlarla dolu, rengârenk, neşeli ve bir o kadar da yararlı önerilerle dolu bir kitap. Konunun uzmanları Işıl Taysever ve İdil Türkmenoğlu’ndan sürekli yanınızda taşımak isteyeceğiniz bir kitap, Torpil Değil, Networking… Elma Yayınevi’den siz okuyucularımıza…
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Torpil Değil Networking PDF 6.23 MB İndir
Torpil Değil Networking EPUB 6.96 MB İndir
Torpil Değil Networking MOBI 5.49 MB İndir
Torpil Değil Networking ODF 5.86 MB İndir
Torpil Değil Networking DJVU 7.32 MB İndir
Torpil Değil Networking RAR 4.76 MB İndir
Torpil Değil Networking ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Torpil Değil Networking PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Genç arkadaşlarım okusun bu kitabı.


Kitap güzel ancak boyutlarına göre çok pahalı.


Kitabın yazarları profesyonel iş hayatında da gayet başarılı çalışmalara imza atmış kişiler. Bu kitap ile de hem mezunlara hem öğrencilere önemli bir katkı sunuyorlar. İş bulmak çoğu genç için çok zorlaştı. İş aramak ise öğrenilmesi gereken bir süreç. İş arama sürecinde network un önemini gösteriyor, uygulattırıyor ve öğretiyor. Aynı zamanda aslında bir “sosyal beceri” kazandırıyor.
Kitapta beni şaşırtan bilgi ise şuydu ” Güçlü bağlarımız bize bizim kadar benzediği için duygusal konfor sağlar. Zayıf bağlarımız farklı çevrelerden yeni bilgileri haberdar ederek bize yeni kapılar açar.”
Okuyanların da kendilerine göre kazanımları olacaktır.


İdil Türkmenoğlunu üniversitede bir programda dinledikten sonra öğrenip aldığım kitabını çok büyük zevk içinde okudum mutlaka okuyunuz. Çok şey katar


Networkingin önemi çok güzel şekilde anlatılmış, ben kendi adıma önemli bir çok noktayı kendime ders olarak çıkardım. Okurken keyif alacağınız ama aaa keşke böyle yapsaydım ama artık böyle yapabilirim diyeceğiniz bir çok püf nokta var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*