Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
365 Gün Nefes

Kategori: Sağlık-Tıp Yazar: Dr. Ömer Önder Yayınevi: Kuraldışı Yayınları

365 Gün Nefes

Tanıtım Bülteni
Nefesin fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal gücün, yani bütüncül sağlığın temel bileşeni olduğu insanlığın ortak bilgisidir. Çok tanrılı dinlerin yanı sıra tek tanrılı dinler ve kutsal kitaplarda nefese çok özel anlamlar yüklenmiştir. Öyle ki, çoğu dilde nefes ve ruh aynı sözcüklerle ifade edilmiştir. İnsanı ölümsüzlüğe, sonsuz gençliğe kavuşturacak gizil bilginin bile nefeste saklı olduğuna inanılmıştır. Tarih boyunca Şifacılar nefesin gücünü bütüncül sağlığa kavuşmak için kullanırken böylesi önemli bir güce Batılılar da kayıtsız kalamamıştır. Batılı bilim insanları binlerce yıl sonra nefesin iyileştirici potansiyelini yeniden keşfetmiş ve kadim bilgiler ekseninde birtakım teknikler geliştirmişlerdir. İşte bu çok değerli, dönüştürücü bilgilerin, yaşam yolunuzu aydınlatacak tekniklerin öne çıkanları elinizdeki kitapta yer alıyor. “365 gün” uygulamanız ve sağlıklı nefes almanız dileğiyle...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
365 Gün Nefes PDF 6.23 MB İndir
365 Gün Nefes EPUB 6.96 MB İndir
365 Gün Nefes MOBI 5.49 MB İndir
365 Gün Nefes ODF 5.86 MB İndir
365 Gün Nefes DJVU 7.32 MB İndir
365 Gün Nefes RAR 4.76 MB İndir
365 Gün Nefes ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Kitabın ilk yarısı daha teknik ve kavramsal ifadeler içerirken ikinci yarısında uygulamalı ve basit resimli olarak nefes egzersizleri gösterilmiş. Uygulandığında yararlı olabilecek, nefesi hem deneyimleyerek hem de gerçekten öğretebilecek bir kitap.


Fizyoterapistler için tedavinize yön verecek uygulamalı anlatım yapan güzel bir kitap. Emeği geçenlere çok teşekkürler


Nefes nedir, nasıl nefes almalıyız gibi sorulara bilimsel cevaplar için ve ayrıca nefes tekniklerini öğrenmek için çok güzel bir eser.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*