Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Radikal Marketing

Kategori: Ekonomi Yazar: Glenn Rifkin Yayınevi: Mediacat Kitapları

Radikal Marketing

  • çevirmen: Kıvanç Kutmandu
  • Yayın Tarihi: 21.11.2001
  • ISBN: 9789758378517
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 368
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 14.5 x 21.5 cm
Tanıtım Bülteni
Pazarlamaya taze ve kışkırtıcı bir yaklaşım getiren bu kitap, Harley-Davidson'dan NBA'e kadar birçok kuruluş tarafından kullanılan ve başarısı kanıtlanmış bir strateji sunuyor: Radikal Marketing... Fikirlerine sıkça başvurulan bir pazarlama uzmanı olan Sam Hill ve New York Times'ta iş dünyası ile ilgili yazılar yazan deneyimli yazar Glenn Rifkin bu kitaplarında, on yenilikçi kuruluşa geleneksel sektör liderlerinden önemli oranda Pazar payı kapma fırsatını veren sıradışı pazarlama yöntemleri üzerinde duruyorlar. Bu on yenilikçi kuruluşun hepsi de müşterileri ile kusursuz bir uyum içindedir ve bu da onlara, reklama milyonlarca dolar harcamalarına gerek kalmadan veya harıl harıl çalışan dev pazarlama birimleri oluşturmadan, piyasanın nabzını tutma imkanı sunuyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Radikal Marketing PDF 15.27 MB İndir
Radikal Marketing EPUB 17.07 MB İndir
Radikal Marketing MOBI 13.48 MB İndir
Radikal Marketing ODF 14.38 MB İndir
Radikal Marketing DJVU 17.97 MB İndir
Radikal Marketing RAR 11.68 MB İndir
Radikal Marketing ZIP 10.78 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


bu kitabı okuyalı bayağı oldu. o zaman sıradan bir satışçıydım. geçenlerde tekrar elime geçti. ve bu kitabı ben böyle hatırlamıyordum belki de o zaman demek ki okumamışım sadece göz gezdirmişim. eğer olağan dışı fikirler arıyorsanız veya kariyerinizde başarı istiyorsanız bu kitabın fikirlerine ihtiyacınız var demektir. kesinlikle her pazarlamacı ve satışçının bu kitabı bir kaç kere en azından 2 kere okumasını tavsiye ederim.


kütaphanede raflar arasında dolaşırken rastlamıştım radikal marketinge.iyi ki de rastlamışım.pazarlama adına daha farklı düşünmeme yardımcı oldu.10 farklı şirketin nasıl radikal olduklarını anlatmış.geleneksel pazarlamacıların belki de umursamayacağı türden.ben ise hayatta umursamamak kelimesini tehlikeli buluyorum.cilt, yaprak kaliteliydi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*