İçindekilerBirinci BölümKıbrıs’ta Antik Çağ Döneminde Beslenme ve Mutfak Kültürüİkinci BölümKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Özel İlgi TurizmiÜçüncü BölümKıbrıs Sorunu ve Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nin Mart 1964’te Aldığı 186 No.lu Kararın Günümüze Kadar Yansıyan EtkileriDördüncü BölümCovid-19 Sürecinin Yüksek Öğrenim Kanalı ile Ekonomi Üzerine Etkisi; Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ÖrneğiBeşinci BölümKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Şarap Turizmi Potansiyeli ve Öneriler Altıncı Bölümİşletmelerde Yönetsel Bir İşlev ve Süreç Olarak ‘Yöneltme’: Önderlik, Güdüleme ve İletişimYedinci BölümKKTC Turizm Sektöründe Promosyon ve PazarlamaSekizinci BölümCovid-19(Pandemi) Sürecinde KKTC’deki Üniversitelerde Çevrimiçi EğitimDokuzuncu BölümKuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Otel Endüstrisinde Çevrimiçi Pazarlama ÇalışmalarıOnuncu BölümKKTC Ekonomisinde Finansal Dolarizasyonun Dışsal Şoklar Çerçevesinde İncelenmesi: 2001 Finansal Krizi Çerçevesinde Bir İncelemeOnbirinci BölümKuzey Kıbrıs’ta Covid-19 ile İlgili Yasal Önlemler ve Sağlık, Hukuk, Turizm Üzerine EtkileriOnikinci BölümKKTC’de Öğretmen Yetiştirme ve Atama Sisteminin DeğerlendirilmesiOnüçüncü BölümKKTC ve T.C. Kadın İşgücü Profili ve İstatistiki Verilerin Karşılaştırmalı Analizi
Kitap Yorumları - (0 Yorum)