Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Dostum Para

Kategori: Ekonomi Yazar: Phil Laut Yayınevi: Kuraldışı Yayınları

Dostum Para

  • çevirmen: Lale Karabel
  • Yayın Tarihi: 06.01.2003
  • ISBN: 9789756744567
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 140
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 2. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Para kazanmak eğlenceli, şaşırtıcı ve yaratıcı bir süreç olabilir. Verdiği ekonomi seminerleri ile binlerce insanın yaşam tarzı ve gelirlerinde heyecan verici değişimler yakalamalarına yardımcı olan Phil Laut, suçluluk duygusu, korku ve çaresizlik gibi para kazanmanın önünde duran temel engelleri nasıl aşacağınızı gösteriyor. Bir kez para ile dost olduktan sonra gelirinizi artırmanın tek sınırının kendi hayal gücünüz olduğunu keşfedeceksiniz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dostum Para PDF 5.81 MB İndir
Dostum Para EPUB 6.49 MB İndir
Dostum Para MOBI 5.13 MB İndir
Dostum Para ODF 5.47 MB İndir
Dostum Para DJVU 6.84 MB İndir
Dostum Para RAR 4.44 MB İndir
Dostum Para ZIP 4.10 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kitap akıcı üslubuyla hızlı birşekilde okunabiliyor.İnsanların para biriktirmesi için içinde bir takım yönlendirmeler bulunuyor.İnsanların büyük bir umutla bir anda zenginliğe ulaşacağı anlaşılmasın.Böyle birşeyin olmadığını yazarda söylüyor.Günlük harcamalarımızdan kısarak nasıl tasarruf edileceğinin bilgisini ve bu konuyla ilgili büyük bir uyandırma etkisi yapmakta diyebiliriz.


Kitap ekonomik gerçekler ile psikolojik gerçekleri birleştirerek vermiş. Para hakkında olumsuz düşünce ve yargıları olanlar bu kitapta verilen teknikleri uygulayabilirler. Özellikle kitapta verilen affirmasyonlar uygulanmalı.


para kazanmasını bilene ve kendini sevene daha kolay gelir.Balık tutmasını bilirse insan aç kalmaz fakat hazıra dağ dayanmaz,herkes ayakları üzeride durabilmeyi öğrenmeli…parasız hiç birşey olmuyor,o halde para ile dost olmayı öğrenmek mecburiyetindeyiz.


Para kazanmak eğlenceli, şaşırtıcı ve yaratıcı bir süreç olabilir SUPER BIR KITAP


herkes okuması gereken süper bir kitap. herkese kesinlikle öneriyorum. Elimden geleni yapıyorum ama neden zengin olamıyorum mu diyorsunuz, zenginlik beni bulmaz mı diyorsunuz, paranızın elinizden akıp gittiğini mi görüyorsunuz, istediğiniz şeylerin hiç gelmediğini mi görüyorsunuz. bir de bu kitabı okuyun bakın bakalım nedenmiş. Şaşıracak ama bir okadar da sevinceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*