1922 Kan ve Kül

Kategori: Edebiyat Yazar: Gökçe Doğan Yayınevi: Sapiens Yayınları

1922 Kan ve Kül

Tanıtım Bülteni
Casuslar dolaşıyor şehrin sokaklarında İngiliz istihbaratı, kadim tarikatlar ve özel kuvvetler operasyon üzerine operasyon düzenliyor. İsmet Paşa’nın özel korumasının  hatıra defteri çıkıyor gün yüzüne. Konuşulmaması gereken sırlar ortaya dökülüyor. İzmir’i kim yaktı? İzmir neden yandı? Etrafta dönen bu kehanetler neyin habercisi? Zeki ve güzel bir tarihçi geçmişin sır perdesini aralıyor. Yunan işgali, yükselen haç tarikatı ve kurşunlar. 1922’de yanan şehrin külleri 100 yıl sonra yeniden alev alıyor. Şifreler çözülüyor, tarih yeniden yazılıyor. 
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
1922 Kan ve Kül PDF 6.23 MB İndir
1922 Kan ve Kül EPUB 6.96 MB İndir
1922 Kan ve Kül MOBİ 5.49 MB İndir
1922 Kan ve Kül ODF 5.86 MB İndir
1922 Kan ve Kül DJVU 7.32 MB İndir
1922 Kan ve Kül RAR 4.76 MB İndir
1922 Kan ve Kül ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Bir kitabı okurken film izliyormuş hissine kapılmanız inanılmaz. Her satırda kendi sahnenizi yaratıp kadrajlıyorsunuz. Satırları o kadar hızlı geçmek istiyorsunuz ki , bu sadece meraktan. Aksiyon tarih kurgu hepsi harmanlanmış Azra ile film izliyorsunuz.Film yapılası bir kitap


Hayatımda okuduğum en iyi kitaplardan biriydi. Bir sonraki bölüme geçmek için nefesinizi tutacağınız, Azra ile beraber şifreleri çözeceğiniz ,bir solukta bitirebileceğiniz bir kitap. Gönül rahatlığıyla alıp okuyabilirsiniz. Macera romanlarını seven herkesin bayılacağı bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*