2009 Beyanname Düzenleme Kılavuzu

Kategori: Hukuk Yayınevi: Maliye Hesap Uzmanları Derneği

2009 Beyanname Düzenleme Kılavuzu

Tanıtım Bülteni
Beyanname Düzenleme Kılavuzunun hazırlanması ile görevli komisyon aylarca süren çalışmalarını başta mükelleflerin olmak üzere vergi ile uğraşan ve bu alanda güncel ve geleceğe dönük çalışmalar yapanların gereksinimlerini karşılayacak hususlar üzerinde yoğunlaştırmışlardır. Görevli komisyon mükelleflerin, vergi birimi ile uğraşan tüm tarafların, tereddüt duydukları hususları tespit etmiş, en çok özelge istenen ve en çok yargıya intikal eden hususları taramış, çözüm bekleyen bu hususları sizlere aktarmaktan öte sizlerle paylaşmayı amaç edinmiştir. Beyanname Düzenleme Kılavuzunda öncelikle teme Vergi Kanunları sistemleri bir şekilde sunulmuş, tebliğler, iç genelgeler, özelgeler ve içtihat oluşturacak yargı kararları taranarak gerekli açıklamalar yapılmış, müesseselerin işleyişlerine yönelik olarak olabildiğince çok örneğe yer verilmiştir.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol 2009 Beyanname Düzenleme Kılavuzu Satın Al
Kitapyurdu 2009 Beyanname Düzenleme Kılavuzu Satın Al
D&R 2009 Beyanname Düzenleme Kılavuzu Satın Al
Idefix 2009 Beyanname Düzenleme Kılavuzu Satın Al
BKM Kitap 2009 Beyanname Düzenleme Kılavuzu Satın Al
Hepsiburada 2009 Beyanname Düzenleme Kılavuzu Satın Al
Gittigidiyor 2009 Beyanname Düzenleme Kılavuzu Satın Al
N11 2009 Beyanname Düzenleme Kılavuzu Satın Al
Amazon Türkiye 2009 Beyanname Düzenleme Kılavuzu Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
2009 Beyanname Düzenleme Kılavuzu PDF 6.23 MB İndir
2009 Beyanname Düzenleme Kılavuzu EPUB 6.96 MB İndir
2009 Beyanname Düzenleme Kılavuzu MOBİ 5.49 MB İndir
2009 Beyanname Düzenleme Kılavuzu ODF 5.86 MB İndir
2009 Beyanname Düzenleme Kılavuzu DJVU 7.32 MB İndir
2009 Beyanname Düzenleme Kılavuzu RAR 4.76 MB İndir
2009 Beyanname Düzenleme Kılavuzu ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Gerçekten de eski bir vergici olarak, mesleki bilgileri taze ve dinamik tutmak için her yıl satın almaya çalıştığım eşsiz bir kaynak. Vergisel konuları okurken kendinizi güvenli bir bilgi limanında demir atmış bir gemi gibi hissediyorsunuz. Kapsamı itibariyle çok fazla başka kaynaklara ihtitacı en az hissetiren bir eser olan BDK, teorinin pratikle harmonize edildiği ender kitaplaradn biri. Emeği geçenlere bir kez daha teşekkürler…


vergi ile ilgilenen herkes için bu kitap bir başyapıttır. gerek konuları ayrıntılı işlemesi ile gerekse güncelliği ile 2009 yılında gelir,kurumlar ve vergi usul kanunu ile muhatap olacaklara(serbest muhasebeci mali müşavirlere,ymm’lere,yeterlilik ve benzeri sınavlara hazırlanacaklara) tavsiye ederim.


Hesap Uzmanları Derneğinin Beyanname Düzenleme Kıavuzunun ilgililer tarafından ne kadar değerli bir kaynak olduğunu bilenler bilir. Her sene yenilenerek piyasaya çıkar. Kitapyurdu.com’un bilgilendirme mesajı geldiğinde hemen sipariş verdim. Liste fiyatı 90 TL olan kitap,kitapyurdu.com’da 65 TL ve kredi kartına 3 taksit. Bu krizde iyi geldi gerçekten.Kitabı tanıtmaya gerek görmedim. Çünkü bununla ilgilenenler kitabı biliyorlar zaten.Ama daha önce duymayanlara sadece şunu özetle söyleyeyim. Vergi kanunlarının pratiğe dökülmüş hali.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*


Benzer Kitaplar