Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Baharatların Lezzet Eşleşmeleri

Kategori: Hobi Yazar: Ahmet Uğur Işık Yayınevi: Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık (kdy)

Baharatların Lezzet Eşleşmeleri

    Tanıtım Bülteni
    Bir ürünün hangi sebze, meyve ve baharatlarla uyumlu bir şekilde kullanılacağını bilmek, yeni lezzetlerin ortaya çıkmasını sağlar. Bu kitap sayesinde aşağıdaki baharatların hangi yiyeceklerle uyumlu olduğunu keşfedeceksiniz. Ayrıca bu baharatların çeşitlerinive en yaygın kullanan ülkeleri de görmüş olacaksınız. Binlerce tarif incelemesi sayesinde ortaya çıkmış bu kitap, kendi tariflerinizi oluşturmanızı sağlayacak bir kılavuz niteliği taşımaktadır. Kitaptaki baharatlar: "Çemen otu, dereotu, anason, biberiye, çörek otu, defne yaprağı, demirhindi, fesleğen, ada çayı ve kakule"
    SatıcıKitap AdıBağlantı
    TrendyolBaharatların Lezzet Eşleşmeleri Satın Al
    KitapyurduBaharatların Lezzet Eşleşmeleri Satın Al
    D&RBaharatların Lezzet Eşleşmeleri Satın Al
    IdefixBaharatların Lezzet Eşleşmeleri Satın Al
    BKM KitapBaharatların Lezzet Eşleşmeleri Satın Al
    HepsiburadaBaharatların Lezzet Eşleşmeleri Satın Al
    Nadir KitapBaharatların Lezzet Eşleşmeleri Satın Al
    N11Baharatların Lezzet Eşleşmeleri Satın Al
    Amazon TürkiyeBaharatların Lezzet Eşleşmeleri Satın Al
    Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
    Baharatların Lezzet EşleşmeleriPDF6.23 MB İndir
    Baharatların Lezzet EşleşmeleriEPUB6.96 MB İndir
    Baharatların Lezzet EşleşmeleriMOBI5.49 MB İndir
    Baharatların Lezzet EşleşmeleriODF5.86 MB İndir
    Baharatların Lezzet EşleşmeleriDJVU7.32 MB İndir
    Baharatların Lezzet EşleşmeleriRAR4.76 MB İndir
    Baharatların Lezzet EşleşmeleriZIP4.39 MB İndir

    TÜRKİYE'DE BİR İLK: TAMAMEN YASAL ÜCRETSİZ PDF KİTAP ARŞİVİ

    %100 Yasal • Hızlı Erişim • Telifsiz Eserler
    Türkiye’nin tamamen yasal ve ücretsiz e-kitap kütüphanesi; roman, deneme, kişisel gelişim gibi pek çok kategorideki eseri tek çatı altında sunar. Kitapları doğrudan tarayıcınızda çevrimiçi okuyabilir veya tek tıkla PDF formatında indirerek çevrimdışı keyfini çıkarabilirsiniz. "Popüler", "En Çok İndirilenler" ve "Yeni Eklenenler" sekmeleri ile zengin kategori-yazar listeleri, aradığınız başlığa saniyeler içinde ulaşmanızı kolaylaştırır. Opsiyonel kayıt/giriş sistemi ise okuma geçmişinizi saklar ve favori eserlerinize hızlı erişim sunar.

    Benzer Kitaplar




    Kitap Yorumları - (2 Yorum)


    Yemeği yaparken kullandığımız baharatların yemeğe kattığı lezzeti, ön plana çıkarmasını sağlayacak bir kitap


    Yeni kitabını tebrik ediyorum umarım bol okuyuculu bir kitap olur

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    *

    *

    *