Ankara’nın büyük şeflerinden Boris Usta’nın lezzetleri,Bolulu aşçıların yanında yetişmiş Malike Silersü’nün yemekleri,El çabukluğu ile ünlü Sevim Ayral’ın marifetli mutfağı,Zerrin Odekon’un lezzetli ellerinden damıttığı tatları,Yeme içme başkenti Lyon ve Paris mutfaklarında öğrendikleriyle harmanlamış birbabanın, sadık ve eli çabuk bir kocanın mutfağı...El Çabukluğu Marifet’le hem gülecek, hem eğlenecek, hem de enfes yemekler pişirmeye başlayacaksınız…Çocuklarınız, eşiniz ya da sevgiliniz sizin Hintli bir kadının mutfağında neler öğrenmiş olduğunuza şaşıracak; Gulaş’ı bu işin ustası Çek Marie’den birebir öğrenip pişirebileceksiniz…Rus mutfağının inceliklerini, sanki sizin ustalığınızmış gibi sunabilecek, pazar alışverişinin tadına varabilecek; taze ot ve sebzeleri nasıl seçeceğinizi öğreneceksiniz. Baharat artık mutfağınızın baştacı olacak...Akşam yorgun argın evinize döndüğünüzde yemek yapmayı bir şenlik haline getirecek, simyacı yanınızı bu kitapta keşfedeceksiniz.Bir süre sonra kendi yemek reçetelerinizi oluşturmaya ve farklı lezzetler yaratmaya yine bu kitapla başlayacaksınız…
TÜRKİYE'DE BİR İLK: TAMAMEN YASAL ÜCRETSİZ PDF KİTAP ARŞİVİ
%100 Yasal • Hızlı Erişim • Telifsiz Eserler
Türkiye’nin tamamen yasal ve ücretsiz e-kitap kütüphanesi; roman, deneme, kişisel gelişim gibi pek çok kategorideki eseri tek çatı altında sunar. Kitapları doğrudan tarayıcınızda çevrimiçi okuyabilir veya tek tıkla PDF formatında indirerek çevrimdışı keyfini çıkarabilirsiniz. "Popüler", "En Çok İndirilenler" ve "Yeni Eklenenler" sekmeleri ile zengin kategori-yazar listeleri, aradığınız başlığa saniyeler içinde ulaşmanızı kolaylaştırır. Opsiyonel kayıt/giriş sistemi ise okuma geçmişinizi saklar ve favori eserlerinize hızlı erişim sunar.
Kitap Yorumları - (0 Yorum)