Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

Kategori: Bilim & Mühendislik Yazar: Prof. Dr. Şahsene Anar Yayınevi: Dora Yayınları

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

    Tanıtım Bülteni
    1 Etin Histolojik Yapısı2 Ette Kesim Sonrası Görülen Değişiklikler3 Etlerin Soğutulması ve Dondurulması4 Et Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammade ve Katkı Maddeleri5 Sucuk Üretim Teknolojisi6 Pastırma, Kavurma, Konserve, Hazırlanmış Et Karışımları, Jöle İşkembe ve Füme Dil Üretim Teknolojileri
    Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
    Et ve Et Ürünleri TeknolojisiPDF6.23 MB İndir
    Et ve Et Ürünleri TeknolojisiEPUB6.96 MB İndir
    Et ve Et Ürünleri TeknolojisiMOBI5.49 MB İndir
    Et ve Et Ürünleri TeknolojisiODF5.86 MB İndir
    Et ve Et Ürünleri TeknolojisiDJVU7.32 MB İndir
    Et ve Et Ürünleri TeknolojisiRAR4.76 MB İndir
    Et ve Et Ürünleri TeknolojisiZIP4.39 MB İndir

    TÜRKİYE'DE BİR İLK: TAMAMEN YASAL ÜCRETSİZ PDF KİTAP ARŞİVİ

    %100 Yasal • Hızlı Erişim • Telifsiz Eserler
    Türkiye’nin tamamen yasal ve ücretsiz e-kitap kütüphanesi; roman, deneme, kişisel gelişim gibi pek çok kategorideki eseri tek çatı altında sunar. Kitapları doğrudan tarayıcınızda çevrimiçi okuyabilir veya tek tıkla PDF formatında indirerek çevrimdışı keyfini çıkarabilirsiniz. "Popüler", "En Çok İndirilenler" ve "Yeni Eklenenler" sekmeleri ile zengin kategori-yazar listeleri, aradığınız başlığa saniyeler içinde ulaşmanızı kolaylaştırır. Opsiyonel kayıt/giriş sistemi ise okuma geçmişinizi saklar ve favori eserlerinize hızlı erişim sunar.

    Benzer Kitaplar




    Kitap Yorumları - (2 Yorum)


    İçeriği güzel açıklayıcı bir kitap.


    Gıda Mühendisliği ve Gıda Teknolojisi okuyan öğrenciler için iyi bir kaynak kitabı

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    *

    *

    *