Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

Kategori: Bilim & Mühendislik Yazar: Prof. Dr. Şahsene Anar Yayınevi: Dora Yayınları

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

    Tanıtım Bülteni

    1 Etin Histolojik Yapısı2 Ette Kesim Sonrası Görülen Değişiklikler3 Etlerin Soğutulması ve Dondurulması4 Et Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammade ve Katkı Maddeleri5 Sucuk Üretim Teknolojisi6 Pastırma, Kavurma, Konserve, Hazırlanmış Et Karışımları, Jöle İşkembe ve Füme Dil Üretim Teknolojileri

    Kitap AdıFormatBoyutİndir Linki Ara
    Et ve Et Ürünleri TeknolojisiPDF6.23 MB Bul
    Et ve Et Ürünleri TeknolojisiEPUB6.96 MB Bul
    Et ve Et Ürünleri TeknolojisiMOBI5.49 MB Bul
    Et ve Et Ürünleri TeknolojisiODF5.86 MB Bul
    Et ve Et Ürünleri TeknolojisiDJVU7.32 MB Bul
    Et ve Et Ürünleri TeknolojisiRAR4.76 MB Bul
    Et ve Et Ürünleri TeknolojisiZIP4.39 MB Bul

    Benzer Kitaplar




    Kitap Yorumları - (2 Yorum)

    Gıda Mühendisliği ve Gıda Teknolojisi okuyan öğrenciler için iyi bir kaynak kitabı

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    *

    *

    *