Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

Kategori: Bilim & Mühendislik Yazar: Prof. Dr. Şahsene Anar Yayınevi: Dora Yayınları

Et ve Et Ürünleri Teknolojisi

Tanıtım Bülteni
1 Etin Histolojik Yapısı2 Ette Kesim Sonrası Görülen Değişiklikler3 Etlerin Soğutulması ve Dondurulması4 Et Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammade ve Katkı Maddeleri5 Sucuk Üretim Teknolojisi6 Pastırma, Kavurma, Konserve, Hazırlanmış Et Karışımları, Jöle İşkembe ve Füme Dil Üretim Teknolojileri
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Et ve Et Ürünleri Teknolojisi Satın Al
Kitapyurdu Et ve Et Ürünleri Teknolojisi Satın Al
D&R Et ve Et Ürünleri Teknolojisi Satın Al
Idefix Et ve Et Ürünleri Teknolojisi Satın Al
BKM Kitap Et ve Et Ürünleri Teknolojisi Satın Al
Hepsiburada Et ve Et Ürünleri Teknolojisi Satın Al
Gittigidiyor Et ve Et Ürünleri Teknolojisi Satın Al
N11 Et ve Et Ürünleri Teknolojisi Satın Al
Amazon Türkiye Et ve Et Ürünleri Teknolojisi Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi PDF 6.23 MB İndir
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi EPUB 6.96 MB İndir
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi MOBİ 5.49 MB İndir
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi ODF 5.86 MB İndir
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi DJVU 7.32 MB İndir
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi RAR 4.76 MB İndir
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Kitap Yorumları - (2 Yorum)


İçeriği güzel açıklayıcı bir kitap.


Gıda Mühendisliği ve Gıda Teknolojisi okuyan öğrenciler için iyi bir kaynak kitabı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*