Elini una, hamura bulaştırıp bu zevki çoktan tatmış olanların mutfaklarının başköşesinde duracak, henüz bulaştırmamış olanları ise baştan çıkaracak bir ekmek kitabı.Bu kitapta ekmek yapmak isteyen okurlara ekmeğin temel malzemesi olan un, maya vs’den başlayarak ekmek makinesinin kullanımı, ekmeğin saklanması ve başka pek çok püf noktası yer alıyor. İkinci adımda ekmek tariflerine geçiliyor.Söke®’nin katkılarıyla yayımlanan kitapta on dördü ekmek makinesine uygun, tatlısıyla, tuzlusuyla toplam kırk üç ekmek tarifi sunuyoruz. Aralarında Fransızı, İtalyanı, Hintlisi, İngilizi de var, bolca bizden olanı da var.Tüm tarifler denendi; büyük bir zevkle yapıldı, pişirildi ve afiyetle yendi. Ortaya başarısından emin olacağınız, renkli, lezzetli ekmek tarifleri çıktı.
Kitap Yorumları - (5 Yorum)
Evde ekşi mayalı ekmek yapmak yeni favorim, çok faydalandım..
evde ekmek yapanlar için güzel tariifler var özellikle ekmek yapma makineniz varsa
Evde kendine ekmek yapanlar için ideal bir kitap tavsiye ederim
Evde ekmek yapmak isteyenlerin faydalanacağı bir kitap.
Yararlı bir kaynak.Gerçi artık hepsi internette bulunabiliyor ama basılı bir kitap olmasını ben tercih ediyorum.