Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Gastronomide Modern Pastacılık

Kategori: Hobi Yazar: Utku Sezer Yayınevi: Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık (kdy)

Gastronomide Modern Pastacılık

Tanıtım Bülteni
Pastacılık denilince akla gelen ilk yanlış, pastacılığın sadece pastadan ibaret sanılmasıdır. Bunun aksine pastacılık sadece pasta yapmak değil, genel olarak tatlı ve pastalar üzerine tecrübelerle yapılmış ustalık anlamına gelmektedir. Bu kitapta da ustalık gerektiren bu mesleğin gastronomi çerçevesinden nasıl ele alındığını, temelinde neyin yattığını ve pastacılığın sadece tariflerden ibaret olmadığını öğreneceksiniz.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Gastronomide Modern Pastacılık Satın Al
Kitapyurdu Gastronomide Modern Pastacılık Satın Al
D&R Gastronomide Modern Pastacılık Satın Al
Idefix Gastronomide Modern Pastacılık Satın Al
BKM Kitap Gastronomide Modern Pastacılık Satın Al
Hepsiburada Gastronomide Modern Pastacılık Satın Al
Nadir Kitap Gastronomide Modern Pastacılık Satın Al
N11 Gastronomide Modern Pastacılık Satın Al
Amazon Türkiye Gastronomide Modern Pastacılık Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Gastronomide Modern Pastacılık PDF 6.23 MB İndir
Gastronomide Modern Pastacılık EPUB 6.96 MB İndir
Gastronomide Modern Pastacılık MOBI 5.49 MB İndir
Gastronomide Modern Pastacılık ODF 5.86 MB İndir
Gastronomide Modern Pastacılık DJVU 7.32 MB İndir
Gastronomide Modern Pastacılık RAR 4.76 MB İndir
Gastronomide Modern Pastacılık ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Pastanede bulunan temel ürünlerin tarifleri gram olarak verilmiş. Resimleri yok. Pastahane recetesi paylaşması acısından alınabilecek bir kitap. Kitap biraz daha recete ve ürün resimleri ile zenginlestirilebilir.


Pastacılık üzerine yazılmış detaylı bilgi ve tarifleri içeren bir kitap. Gastronomi bölümünü okuyanların ve pastacılığa ilgisi olanların kaynak olarak alıp kullanabileceği bir kitap.


Temel pastacılık üzerinde bilgi ve tarif veriyor. Gastronomi okuyanlar bu kitabı edinmeli.


Gastronomi ile ilgilenen herkesin bilmesi gereken temel bilgi ve tarifleri içeren harika bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*