Kategori: Edebiyat Yazar: Ceylan Özge Kunduz Yayınevi: Mundi
Satıcı | Kitap Adı | Bağlantı |
---|---|---|
Trendyol | Hesap Lütfen | Satın Al |
Kitapyurdu | Hesap Lütfen | Satın Al |
D&R | Hesap Lütfen | Satın Al |
Idefix | Hesap Lütfen | Satın Al |
BKM Kitap | Hesap Lütfen | Satın Al |
Hepsiburada | Hesap Lütfen | Satın Al |
Gittigidiyor | Hesap Lütfen | Satın Al |
N11 | Hesap Lütfen | Satın Al |
Amazon Türkiye | Hesap Lütfen | Satın Al |
Kitap Yorumları - (4 Yorum)
Konunun ilgimi çekmesi veya yazımın anlaşılır olması mıdır bilemiyorum ama kitabın sayfalarını çevirirken zamanı fark etmiyorsunuz. Çok başarılı.
Kitap harika başlıyor. Merak edilen bir sürü soruya cevap oluyor. İnsanlar neden dışarıda yemek yer? Bu durum ne zaman ve neden başladı? Neden bilmiyorum ama sona doğru ağırlaştı. Belki de benim dönemime yaklaştığı için 🙂
gastoronomi ve gastronomları daha iyi anlamak.adina iyi bir eser. disarda yemek yemeyi aliskanlik haline gegirenlerden biriyseniz anlatacak bazi hikayeleriniz olacak demektir.
Gastronomiye olan ilgim nedeniyle dikkatimi çekmişti. İyi ki almışım. Kültürel olarak çok şey katıyor. Ansiklopedilerde bulabileceğiniz bilgileri hiç sıkılmadan okuyacağınız akıcı bir kitap. Bitmek üzere. Keşke daha kalın olsaydı dediğim ve bitmesine üzüldüğüm nadir kitaplardan. Umarım bu alanda başka kitapları da çıkar. Heyecanla bekliyorum. Emeğinize sağlık…
Benzer Kitaplar
Adana Şiir Buluşmaları
Kanattaki Umut
Aktör (Cüneyt Arkın)
Tükenmez Kalem
Yitik Kuşak
Mustafa Kemal Paşa’ya Selam Söyle / Mübadele Öyküleri
Mem og Zin
Alim ve Mütefekkir İmam Gazzali
Ben Bu Saçmalığı Bırakamam
Gece Bitmedi
Kum Kaptanları
Türk Boheminde Bir Cevelan (1870-1980)
Kelimeleri Sevmek
Azmin Zaferi
Bağ Bekçisi