İpek Yolu Mutfağı Ortadoğu ve Ötesinden Yemek Tarifleri
Tanıtım Bülteni
Birbirinden sürekli etkilenmiş ülke mutfaklarıyla Ortadoğu etkileyici bir yemek kültürüne ev sahipliği yapar. Mezeler, çorbalar, fırın yemekleri, kebaplar, salatalar ve tatlıların süslediği sofralar bu kültürün merkezinde yer alır. İran doğumlu İngiliz şef Sabrina Ghayour’a Observer Food Monthly 2014 yılı en iyi yemek kitabı ödülünü kazandıran İpek Yolu Mutfağı bu zenginliği 100 özgün tarifle sunuyor.Tanıdık tatların hemen yanı başımızdaki muhteşem lezzetlerle olağanüstü birlikteliği sizleri bekliyor...
TÜRKİYE'DE BİR İLK: TAMAMEN YASAL ÜCRETSİZ PDF KİTAP ARŞİVİ
%100 Yasal • Hızlı Erişim • Telifsiz Eserler
Türkiye’nin tamamen yasal ve ücretsiz e-kitap kütüphanesi; roman, deneme, kişisel gelişim gibi pek çok kategorideki eseri tek çatı altında sunar. Kitapları doğrudan tarayıcınızda çevrimiçi okuyabilir veya tek tıkla PDF formatında indirerek çevrimdışı keyfini çıkarabilirsiniz. "Popüler", "En Çok İndirilenler" ve "Yeni Eklenenler" sekmeleri ile zengin kategori-yazar listeleri, aradığınız başlığa saniyeler içinde ulaşmanızı kolaylaştırır. Opsiyonel kayıt/giriş sistemi ise okuma geçmişinizi saklar ve favori eserlerinize hızlı erişim sunar.
Özenle ve detaylarıyla hazırlanmış bir kitap. Sadece yemek yapmak için kullanılacak gibi görünse de Orta Doğu mutafı ile benzerliklerimizi insanın yüzüne vuran ve “hadi deneyelim” diyerek kolları sıvayacağımız bir kitap. Bazı eski tip yemek tariflerinin yavaş yavaş yok olduğu şu günlerde, kitaplığınıza ekleyip arasıra farklı tatlar denemek adına çıkartacağımız bir kitap.
Kitap Yorumları - (1 Yorum)
Özenle ve detaylarıyla hazırlanmış bir kitap. Sadece yemek yapmak için kullanılacak gibi görünse de Orta Doğu mutafı ile benzerliklerimizi insanın yüzüne vuran ve “hadi deneyelim” diyerek kolları sıvayacağımız bir kitap. Bazı eski tip yemek tariflerinin yavaş yavaş yok olduğu şu günlerde, kitaplığınıza ekleyip arasıra farklı tatlar denemek adına çıkartacağımız bir kitap.