Birçoğumuz kahvaltının da kitabı mı olur mu, diyebilir.Eşimizle dostumuzla özellikle hafta sonları nadiren bir araya gelebildiğimiz keyifli ortamlardır kahvaltı sofraları…Genellikle kahvaltıyı “peynir-zeytin-yumurta-yeşillikler” olarak görürüz.Ancak yazar kitabında hem Anadolu hem de dünya mutfağından kahvaltılık tatları: içilecek şeylerden, zeytinden, peynirden, yumurtadan, tereyağından, hamurdan, patatesten, yoğurttan, sürümlük şeylere kadar erken ya da geç (brunch) kahvaltılarımızda kullanabildiğimiz malzemelerle 100’den fazla tarifle, özgün dokunuşlarıyla bu kitapta buluşturuyor. Kahvaltı kültürümüzde bilinmesi gerekenleri de pratik bilgiler halinde bölüm başlarında paylaşıyor.En fazla 30 dakikada hazırlanabilen, doğal, evdeki malzemelerle kolayca yapılabilecek, sağlıklı tatlarla kahvaltılarınızda siz de keyifli farklar yaratmaya var mısınız?“Taze Tarifler Tarifsiz Tatlar” kitabının yazarı Süleyman Dilsiz, Türkiye’nin ilk kahvaltı kitabıyla karşınızda!
Harika bir kitap, gerçekten çaydan tutun reçele, yumurtaya vs. kahvaltıya dair her şey var, resimler, tarifler her şey çok güzel, kahvaltılar için değişik ve lezzetli tarif arayanlara mutlaka tavsiye ederim…
Güzel bir baskı kalitesi ve görselere sahip kitap kahvaltıya dair büyük bir bilgiye sahip ancak ben kahvaltıda salçayı çeneni ve domates soslarını eksik etmediğimden kitapta yer almamasına şaşırdım…
Kitap Yorumları - (5 Yorum)
Basimi resimleri tarifleri hepsi harika süper olmuş eline sağlık Süleyman Dilsiz
değişik bazılarını sevdim bazılarını denemem 🙂
Dünyadaki kahvaltı kültürünü ele alan güzel bir kitap. Severek karıştırılabilecek bir eser.
Harika bir kitap, gerçekten çaydan tutun reçele, yumurtaya vs. kahvaltıya dair her şey var, resimler, tarifler her şey çok güzel, kahvaltılar için değişik ve lezzetli tarif arayanlara mutlaka tavsiye ederim…
Güzel bir baskı kalitesi ve görselere sahip kitap kahvaltıya dair büyük bir bilgiye sahip ancak ben kahvaltıda salçayı çeneni ve domates soslarını eksik etmediğimden kitapta yer almamasına şaşırdım…