Korona Günlükleri

Kategori: Edebiyat Yazar: Şahin Doğan Yayınevi: Yüzleşme Yayınları

Korona Günlükleri

Tanıtım Bülteni
Berbat bir gündü. İşyerinde geçti. Yarım saat maske taktım, boğulacaktım. Rahat nefes alamamak ne kötü şey! Herkes herkesten kaçıyor. Sosyal mesafeyi koruyabilmek dünyanın en zor işi. Virüs havada günlerce durup çoğalabiliyor. Öyle kötü ve tedirgin edici bir hava var ki her taraftan virüs, korona yağıyor sanki. Bazen nefes almaya korkuyorum onun için.İnsanlarla tokalaşmayalı üç hafta oldu. Topluluklar içine girmeyeli yine öyle. Soner Yalçın’ın yazısını okudum, her şeyin bir komplo olduğunu söylüyor açık açık. Yıldıray Oğur aynı minvalde bir yazı kaleme almış. Onun yazısı daha karmaşık, daha kafa karıştırıcı. Neler olup bittiğini dünyanın en tepe noktasındaki mağrur yöneticiler dahil kimse bilmiyor.Yaşananları ancak bu günler geçince anlayacağız. Eğer hayatta kalırsak ve yeterince bizlere doğru anlatılabilse. Algılar daima gerçeklerden daha gerçek. Tarih boyunca her zaman algılar gerçeklerin önüne geçmiş. Bize öğretilen tarih gerçek tarih mi yoksa gerçek kabul edilen tarih mi, bilmiyoruz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Korona Günlükleri PDF 6.23 MB İndir
Korona Günlükleri EPUB 6.96 MB İndir
Korona Günlükleri MOBİ 5.49 MB İndir
Korona Günlükleri ODF 5.86 MB İndir
Korona Günlükleri DJVU 7.32 MB İndir
Korona Günlükleri RAR 4.76 MB İndir
Korona Günlükleri ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Kitap Yorumları - (1 Yorum)


Bu zorunlu inziva döneminde, düşünen/sorgulayan bir beynin, tefekkürle nakış nakış işlenmiş, ifade sanatı ürünü anlatımlar var.
Sayın yazarımıza bir anlamda Martin Luther ve Friedrich Nietzsche’nin
müslüman versiyonu diyebiliriz.
Bu kitabı okumakla; öncelikle literatür ve bilgi birikiminize katkı sağlayacaksınız. Mantıklı ve gerekçeli soru üretme, sorgulama yeteneğiniz gelişecektir. Din adına yapılan hataları da irdelediğinden, bu konuda ihtiyacı olanlara da rehber niteliğinde.
Geçmiş zamanlarda El Kindi, ibni Rüşt, ibni Sina, El Razi, Farabi, El Harezmi,…gibi bilim, düşünce ve felsefe üretenleri; inanç şablonumuzun dışında görüp cezalandırdığımızdan, tüm birikimler dışlanmış, akıl üçüncü plana itilmiş, kütüphaneler yakılmış, adeta akıl tutulması, mantık kırılması yaşanmıştır.
Ve batılı düşünürler bu alimlerin eserlerini tercüme ederek, daha da geliştirerek, aydınlanma hareketinin yol haritasını belirlemişlerdir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*