Restoran Tasarımdan Operasyona

Kategori: Akademik Yazar: John R. Walker Yayınevi: Nobel Yaşam

Restoran Tasarımdan Operasyona

Tanıtım Bülteni
Günümüze Uygun Başarılı Bir Restoran Açmanın Temel RehberiRestoran açmak önemli bir meydan okumadır. Aynı zamanda farklı yönlerden yaratıcılık ve belirli bir deneyim gerektirir. Bir menüyü oluşturmak ya da geliştirmek, yeni yemekler icat etmek, restoran ortamının dekorasyonu, servis düzenin doğru kurgulanıp yönetilmesi ve bunlara ekleyeceğimiz birçok faktörü bir araya getirerek müşterilerin beğenisini kazanacak bir mekân yaratmak ciddi bir kahramanlıktır. Diğer yandan salt bunu başarmak da yetmez. Sürdürülebilir ve rekabet edebilir olmak da bir o kadar önemlidir.Kitapta; restoran kurulumunun başlangıcından itibaren tartışmacı bir üslupla, restoran dünyasının farklı yaklaşımlarını, işletme yönetimini, personel ve ekip oluşumunu, mali ve finansal yapı ve kontrolünü, mevzuat ve hukuki yapısını, pazarlama ve tanıtım modellerini, menü oluşturma, sanitasyon ve nihayetinde konsept oluşturmayı yalın bir biçimde ele almak amaçlanmıştır.Kitabın çevirisi yapılan bu yedinci basımı, aşağıdaki yaklaşımları içermektedir:• Başarılı restoran işletmecilerinden alınan iyi uygulama önerilerinden yararlanarak sürekli canlanan, dinamik bir sektör olan restoran endüstrisinin gerçekçi portrelerini çizen vaka çalışmalarını ortaya çıkarmak,• Geleneksel olmayan yeni açılır pencereler, yiyecek kamyonları gibi farklı yaklaşımları tanıtmak,• Farklı mönü talepleri olan müşterileri yakalamak, özel diyet ürünlerden, gıda alerjilerine kadar ve bunlara karşı alınabilecek gıda güvenliği önlemlerini anlatmak ve personeli eğitmek,• Restoranın ve restoran işletmeciliğinin sürdürülebilir olmasını sağlamak,• Restoran işletme planı, restoran yönetimi, işletme ve restoran operasyonları üzerine ilişkin ilave vurgular yapmak.Ayrıca her bir bölüm; önceki basımlara göre revize edilmiş, yeniden düzenlenmiş, endüstriden örnekler, yeni tablo ve mönü örnekleri ve görseller bakımından zenginleştirilmiştir.Restoran ister küçük bir kasabada isterse büyük şehirde olsun, ister franchise ister bağımsız olsun, ister küçük ve basit isterse büyük ve kompleks olsun, bu kitapta, bu restoran tiplerinin her biri için farklı uygulamalar bulacaksınız. Bu kitapta; okuyucu olarak restoran yatırımı yaparak kazanmayı, kârı dengelemeyi, müşterilerle doğru ilişki kurarak gelişmeyi temel kurallar üzerinden öğreneceksiniz.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Restoran Tasarımdan Operasyona Satın Al
Kitapyurdu Restoran Tasarımdan Operasyona Satın Al
D&R Restoran Tasarımdan Operasyona Satın Al
Idefix Restoran Tasarımdan Operasyona Satın Al
BKM Kitap Restoran Tasarımdan Operasyona Satın Al
Hepsiburada Restoran Tasarımdan Operasyona Satın Al
Gittigidiyor Restoran Tasarımdan Operasyona Satın Al
N11 Restoran Tasarımdan Operasyona Satın Al
Amazon Türkiye Restoran Tasarımdan Operasyona Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Restoran Tasarımdan Operasyona PDF 6.23 MB İndir
Restoran Tasarımdan Operasyona EPUB 6.96 MB İndir
Restoran Tasarımdan Operasyona MOBİ 5.49 MB İndir
Restoran Tasarımdan Operasyona ODF 5.86 MB İndir
Restoran Tasarımdan Operasyona DJVU 7.32 MB İndir
Restoran Tasarımdan Operasyona RAR 4.76 MB İndir
Restoran Tasarımdan Operasyona ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Kitap Yorumları - (0 Yorum)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*


Benzer Kitaplar