Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Tarafsızlık Masalı

Kategori: Edebiyat Yazar: Sadık Yalsızuçanlar Yayınevi: şule Yayınları

Tarafsızlık Masalı

  • ISBN: 9789756841020
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 144
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Gagasındaki peynire sulananTilki'ye, 'La Fontaine'in masalını biz de okuduk tilki kardeş' diye cevap veren Karga'nın, Tarafsızlık Masalı'na yaptığı nanikle başlıyor hikayemiz.Kitlesel iletişim ortamlarının doğasına yönelik eleştirel bir bakışa ihtiyacımız var.Netameli bir alanın tartışmalı sorunlarına eğildiğimizde, bizi her an uyutmağa hazır bir masal karşılıyor: Tarafsızlık.Bu masalın hangi bölümünde, hangi kişilik olarak ortaya çıktığımızı anlamak ve bu hüzünlü akıbete uğramamak istiyorsak, işe her şeyi unutarak başlamalıyız.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tarafsızlık Masalı PDF 5.98 MB İndir
Tarafsızlık Masalı EPUB 6.68 MB İndir
Tarafsızlık Masalı MOBİ 5.27 MB İndir
Tarafsızlık Masalı ODF 5.63 MB İndir
Tarafsızlık Masalı DJVU 7.03 MB İndir
Tarafsızlık Masalı RAR 4.57 MB İndir
Tarafsızlık Masalı ZIP 4.22 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Kitle iletişim ortamlarına dair denemelerden oluşan bir kitap. 23 yıl önce basılmış olmasına rağmen birçok tespit ve değerlendirmeler güncelliğini koruyor. Özellikle “eşarp reklamları”. Tesettürün modaya dökülmesi ve tüketim malzemesi yapılması…


İsmi ile başlayan ve içindekilerle devam eden, insanı düşünceye sevk eden bir kitap. Gerçekten bir tarafsızlıktan söz edilebilir mi? Yoksa koca bir masal mı ?


evet isim gerçekten çok düşündürücü… diğer okuyucunun yorumunu da okudum kitap hakkındaki peki kendisi gerçekten tarafsız okuyabilmiş mi acaba tarafsızlık masalını… tarafsızlık diye gerçekten bir terim var mı gerçekten mümkün mü bunları da katmak gerek hesaba bence…


Tarafsızlık Masalı, cidden de bir masaldır etrafa lokmalarla yutturulan! Ancak yazarın kitabını, tamda bir tarafsızlık ilkesinden ele aldığını düşünmekteyim nedense? Mesela aklıma ilk gelen soru şu oldu: Peki bu kitabı yazan yazar, acaba neyin tarafı? Anything! Aşikar olansa, net olan şeylerin zaten bir tarafı olmaz. Kitapta net olan şeylerin tarafı olarak da göremedim yazarı. Kaldı ki doğru da tektir evrende! Ancak uzayda bir noktadan geçen sonsuz tane doğru çizebiliriz! Bütün bunlarla birleştirilmiş olsaydı bu deneme kitabı, sanırım daha çok keyifle okuyacaktım. Yine de bilmekte her zaman fayda vardır. Faide yoktur!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*