Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Tarihinden Tarifine: Bulgur

Kategori: Hobi Yazar: Seçil Kenar Yayınevi: Doğan Kitap

Tarihinden Tarifine: Bulgur

Tanıtım Bülteni
Bulgur; buğdayın temizlenmesi ve bu tanelerin haşlandıktan sonra kurutulup kırılmasıyla elde edilir. Yapılacak yemeğin niteliğine göre ince, orta ve iri taneli olarak taş değirmenlerde öğütülüp eleme işleminden sonra soframıza gelerek birbirinden leziz ve farklı yemeklere dönüşen bir besindir.
Dünya mutfağını etkileyen ve Osmanlı mutfağının mirasçısı olan Türk mutfağında, bulgurun ve bulgurlu yemeklerin ayrı bir yeri ve şanı vardır. Düğünde, cenazede, fakirin aşında, zenginin sofrasında adı, tadı vardır.
Tamamen doğal yöntemlerle üretilen, üretim aşamasında hiçbir katkı maddesi bulunmayan, sadece su ve buğday kullanılarak üretilen bulgurun, sağlık için son derece önemli bir besin olduğu tıp dünyası tarafından da kabul edilmiştir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tarihinden Tarifine: Bulgur PDF 6.23 MB İndir
Tarihinden Tarifine: Bulgur EPUB 6.96 MB İndir
Tarihinden Tarifine: Bulgur MOBI 5.49 MB İndir
Tarihinden Tarifine: Bulgur ODF 5.86 MB İndir
Tarihinden Tarifine: Bulgur DJVU 7.32 MB İndir
Tarihinden Tarifine: Bulgur RAR 4.76 MB İndir
Tarihinden Tarifine: Bulgur ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (0 Yorum)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*