Tuz, Yağ, Asit, Isı İyi Yemek Pişirmenin İncelikleri
Tanıtım Bülteni
NEW YORK TIMES ÇOK SATANLAR LİSTESİNDE YER ALAN “TUZ, YAĞ, ASİT, ISI” 5. BASKISIYLA RAFLARDA YERİNİ ALIYOR“Michael Pollan, ne yememiz gerektiğine dair o geniş ve karmaşık konuyu yalnızca yedi kelimeyle özetlediğinde herkes çok etkilenmişti: ‘Yemek yiyin, fazla yemeyin, çoğunlukla sebze yiyin.’ Samin Nosrat da nasıl yemek pişirmemiz gerektiği gibi geniş ve karmaşık bir konuyu dört kelimeyle özetlemeyi başardı:‘Tuz, yağ, asit, ısı.’ Herkes çok etkilenecek.”-Yotam Ottolenghi, Jerusalem adlı The New York Times çok satan kitabının yazarı.
TÜRKİYE'DE BİR İLK: TAMAMEN YASAL ÜCRETSİZ PDF KİTAP ARŞİVİ
%100 Yasal • Hızlı Erişim • Telifsiz Eserler
Türkiye’nin tamamen yasal ve ücretsiz e-kitap kütüphanesi; roman, deneme, kişisel gelişim gibi pek çok kategorideki eseri tek çatı altında sunar. Kitapları doğrudan tarayıcınızda çevrimiçi okuyabilir veya tek tıkla PDF formatında indirerek çevrimdışı keyfini çıkarabilirsiniz. "Popüler", "En Çok İndirilenler" ve "Yeni Eklenenler" sekmeleri ile zengin kategori-yazar listeleri, aradığınız başlığa saniyeler içinde ulaşmanızı kolaylaştırır. Opsiyonel kayıt/giriş sistemi ise okuma geçmişinizi saklar ve favori eserlerinize hızlı erişim sunar.
Kitap Yorumları - (5 Yorum)
Ortalama bir kitap , okuması keyifli ve kolay ancak herkesin okumasını önermiyorum.
gösrsellerle destkeli güzel bir kitap
Çizimleri beni benden alıyor
Samim Nosrat’ın aynı isimli belgeselini izlemiştim, gerçekten çok güzeldi. Kitap da belgesel gibi çok güzel hazırlanmış
Mutfağa ilgisi olanlar için özet bilgiler. Kitaptaki çizimler çok iyi.