Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi

Kategori: Hobi Yazar: Atilla Akbaba Yayınevi: Detay Yayıncılık

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi

    Tanıtım Bülteni
    Gastronomi ve Yiyecek Tarihi adıyla sizlere sunulan bu kitap dört ana bölümden ve 35 başlıktan oluşmaktadır. Gastronomi biliminde yer alan tüm konuların işlendiği bir kitap olduğu için mevcut bilgi birikimini destekleyici önemli bir başyapıt olacağı düşünülmektedir.
    Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
    Gastronomi ve Yiyecek TarihiPDF6.23 MB İndir
    Gastronomi ve Yiyecek TarihiEPUB6.96 MB İndir
    Gastronomi ve Yiyecek TarihiMOBI5.49 MB İndir
    Gastronomi ve Yiyecek TarihiODF5.86 MB İndir
    Gastronomi ve Yiyecek TarihiDJVU7.32 MB İndir
    Gastronomi ve Yiyecek TarihiRAR4.76 MB İndir
    Gastronomi ve Yiyecek TarihiZIP4.39 MB İndir

    TÜRKİYE'DE BİR İLK: TAMAMEN YASAL ÜCRETSİZ PDF KİTAP ARŞİVİ

    %100 Yasal • Hızlı Erişim • Telifsiz Eserler
    Türkiye’nin tamamen yasal ve ücretsiz e-kitap kütüphanesi; roman, deneme, kişisel gelişim gibi pek çok kategorideki eseri tek çatı altında sunar. Kitapları doğrudan tarayıcınızda çevrimiçi okuyabilir veya tek tıkla PDF formatında indirerek çevrimdışı keyfini çıkarabilirsiniz. "Popüler", "En Çok İndirilenler" ve "Yeni Eklenenler" sekmeleri ile zengin kategori-yazar listeleri, aradığınız başlığa saniyeler içinde ulaşmanızı kolaylaştırır. Opsiyonel kayıt/giriş sistemi ise okuma geçmişinizi saklar ve favori eserlerinize hızlı erişim sunar.

    Benzer Kitaplar




    Kitap Yorumları - (1 Yorum)


    Kitap editörü kendi hocam ve mükemmel bir kitap olmuş

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    *

    *

    *