Gastronomi ve Yiyecek Tarihi

Kategori: Hobi Yazar: Atilla Akbaba Yayınevi: Detay Yayıncılık

Gastronomi ve Yiyecek Tarihi

Tanıtım Bülteni
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi adıyla sizlere sunulan bu kitap dört ana bölümden ve 35 başlıktan oluşmaktadır. Gastronomi biliminde yer alan tüm konuların işlendiği bir kitap olduğu için mevcut bilgi birikimini destekleyici önemli bir başyapıt olacağı düşünülmektedir.
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Gastronomi ve Yiyecek Tarihi Satın Al
Kitapyurdu Gastronomi ve Yiyecek Tarihi Satın Al
D&R Gastronomi ve Yiyecek Tarihi Satın Al
Idefix Gastronomi ve Yiyecek Tarihi Satın Al
BKM Kitap Gastronomi ve Yiyecek Tarihi Satın Al
Hepsiburada Gastronomi ve Yiyecek Tarihi Satın Al
Gittigidiyor Gastronomi ve Yiyecek Tarihi Satın Al
N11 Gastronomi ve Yiyecek Tarihi Satın Al
Amazon Türkiye Gastronomi ve Yiyecek Tarihi Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi PDF 6.23 MB İndir
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi EPUB 6.96 MB İndir
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi MOBİ 5.49 MB İndir
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi ODF 5.86 MB İndir
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi DJVU 7.32 MB İndir
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi RAR 4.76 MB İndir
Gastronomi ve Yiyecek Tarihi ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Kitap Yorumları - (1 Yorum)


Kitap editörü kendi hocam ve mükemmel bir kitap olmuş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*