Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri

Kategori: Tarih Yazar: Nevin Halıcı Yayınevi: Rumi Yayınları

Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri

  • Yayın Tarihi: 31.12.2005
  • ISBN: 9789756021163
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 384
  • Cilt Tipi: Ciltli
  • Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt
  • Boyut: 17 x 23.5 cm
Tanıtım Bülteni
Hayatımda, geleneksel yemeklerin peşinde böylesine tutkuyla koşan, kendisini bu işe böylesine adamış, böylesine sebatkar, yemeklerin aslına uygunluğuna böylesine sadık ve ülkesinin mirasını böylesine koruyan başka biriyle daha karşılaşmadım.Claudie Roden: Nevin Halıcı's Turkish CookBook 1989Tük mutfağının en iyi yazarlardından Nevin Halıcı, Meram bağlarında, Konya'nın mükemmel saç böreğini bana tanıtmıştı.Annisa Helou, Financial Times, 26 August 2001
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri Satın Al
Kitapyurdu Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri Satın Al
D&R Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri Satın Al
Idefix Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri Satın Al
BKM Kitap Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri Satın Al
Hepsiburada Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri Satın Al
Gittigidiyor Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri Satın Al
N11 Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri Satın Al
Amazon Türkiye Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri PDF 15.94 MB İndir
Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri EPUB 17.81 MB İndir
Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri MOBİ 14.06 MB İndir
Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri ODF 15.00 MB İndir
Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri DJVU 18.75 MB İndir
Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri RAR 12.19 MB İndir
Konya Yemek Kültürü ve Konya Yemekleri ZIP 11.25 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Kitap Yorumları - (1 Yorum)


Kitap gerçekten Konya yemeklerini, kültürünü güzel bir şekilde anlatmış. Yemek tariflerinde renkli baskı kullanılması, tariflerin biraz daha tafsilatlı olması ve tariflerin anlatımının meşhur gastronomi kitapları standardında olması daha iyi olurmuş bence. Belki de yazar kendine ait, daha otantik bir anlatım benimsemiş olabilir. Son cümle: güzel, çok güzel bir çalışma, özellikle Anadolu kültürü ve yemeklerini tanımak isteyenler Sn. Halıcı’nın eserlerini incelemeli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*