Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2

Kategori: Hobi Yazar: Ayhan Gökdemir Yayınevi: Detay Yayıncılık

Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2

    Tanıtım Bülteni
    Mutfak, yiyecek ve içecek hizmeti sunan isletmelerde en fazla emek harcanan bölümdür. Bununla birlikte, kalifiye işgören çalıştırılması mutlaka gerekli olan bölümlerin basında gelmektedir. Yiyecek üretiminde görev alan işgören belirli vasıflara sahip değil ise, isletmenin en doğal hedefi olan kârlılık ve verimlilikten söz edilmesi mümkün değildir. Mutfakta istihdam edilen işgörenlerin mesleki bilgileri ve eğitim durumları, gelişmelere ve değişimlere uyum sağlayabilmeleri oranında başarıyı ve kârı getirecektir.Bu kitap, kişisel ve sektörel deneyimlerimin yanında, yerli ve yabancı literatür taranarak oluşturulmuştur. Amacımız, yiyecek-içecek hizmetleri konusuna ilgisi olan, turizm eğitiminde ve mutfak departmanında faaliyet gösteren meslektaşlara, işgörenlere ve öğrencilere faydalı olabilmektir.Bu kitap oluşturulurken İKMEP ile uyumlu olmasına öncelikle özen gösterilmiştir.
    SatıcıKitap AdıBağlantı
    TrendyolPişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2 Satın Al
    KitapyurduPişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2 Satın Al
    D&RPişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2 Satın Al
    IdefixPişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2 Satın Al
    BKM KitapPişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2 Satın Al
    HepsiburadaPişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2 Satın Al
    Nadir KitapPişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2 Satın Al
    N11Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2 Satın Al
    Amazon TürkiyePişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2 Satın Al
    Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
    Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2PDF6.23 MB İndir
    Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2EPUB6.96 MB İndir
    Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2MOBI5.49 MB İndir
    Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2ODF5.86 MB İndir
    Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2DJVU7.32 MB İndir
    Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2RAR4.76 MB İndir
    Pişirme Yöntemleri ve Teknikleri 1-2ZIP4.39 MB İndir

    TÜRKİYE'DE BİR İLK: TAMAMEN YASAL ÜCRETSİZ PDF KİTAP ARŞİVİ

    %100 Yasal • Hızlı Erişim • Telifsiz Eserler
    Türkiye’nin tamamen yasal ve ücretsiz e-kitap kütüphanesi; roman, deneme, kişisel gelişim gibi pek çok kategorideki eseri tek çatı altında sunar. Kitapları doğrudan tarayıcınızda çevrimiçi okuyabilir veya tek tıkla PDF formatında indirerek çevrimdışı keyfini çıkarabilirsiniz. "Popüler", "En Çok İndirilenler" ve "Yeni Eklenenler" sekmeleri ile zengin kategori-yazar listeleri, aradığınız başlığa saniyeler içinde ulaşmanızı kolaylaştırır. Opsiyonel kayıt/giriş sistemi ise okuma geçmişinizi saklar ve favori eserlerinize hızlı erişim sunar.

    Benzer Kitaplar




    Kitap Yorumları - (3 Yorum)


    anlatımı yeterli değil,daha kapsamlı olsa iyi olurdu


    pişirme yöntemlerini anlatmış ama yeterli değil daha ayrıntılı anlatılabilirdi.


    hocamızın tavsiyesiyle ders için aldığım bir kitaptı sınavdan yüksek almama yardım etti… 🙂

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    *

    *

    *